Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 29/03/2020

Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α & ΔΙ.ΑΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙ.ΑΣ.

Στις 29 Μαρτίου του 2010 ανέλαβαν δράση  2.448 Αστυνομικοί, σχεδόν στο σύνολό τους Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι και ξεχύθηκαν σε 75 Δήμους της Αττικής  και 21 περιοχές της Θεσσαλονίκης με στόχο την ριζική διαφοροποίηση και οπτική της αστυνομικής παρουσίας στον αστικό χώρο.

Στα 10 χρόνια ύπαρξής και δραστηριότητας  από την πρώτη μέρα λειτουργίας  της, μέσα σε ένα περιβάλλον έντονης εγκληματικότητας, είχε να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμφανή αστυνόμευση για την πάταξη του εγκλήματος, αλλά και της αποδοχής-προσέγγισης   της Αστυνομίας από την κοινωνία και τους πολίτες της !!

Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α & ΔΙ.ΑΣ  ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Το Σωματείο μας από την πρώτη μέρα πίστεψε στο όραμα της νέας μορφής αστυνόμευσης , υπερασπιζόμενο το έμψυχο δυναμικό της και το πρωτόγνωρο για τα μέχρι τότε δεδομένα τρόπο αστυνόμευσης , αντικρούοντας όταν χρειάστηκε, απόψεις και θεωρίες, κυρίως Συνδικαλιστικές , που την θεωρούσαν καταχρηστική και μη αναγκαία. Σήμερα , δικαίως έχει καταξιωθεί και παγιωθεί  στην Αστυνομία και την κοινωνία ελκύοντας  όλους τους φορείς, ακόμη και εκείνους που για πολλά χρόνια ενώ ήταν αποστασιοποιημένοι, σήμερα εκφράζονται με αισθήματα αλληλεγγύης .

Η  Ομάδα  ΔΙ.ΑΣ αποτελεί πλέον τον φύλακα άγγελο  σχεδόν όλων των πολιτών, την αγαπημένη ομάδα μικρών και μεγάλων. Τα «Παιδιά» της  είναι ΠΑΝΤΑ εκεί. Φτάνουν πρώτα στις ληστείες, πρώτα στις κλοπές, πρώτα στη βοήθεια ανυπεράσπιστων συμπολιτών μας, πρώτα στη μεταφορά ασθενών, πρώτα στο καθήκον.  Γι' αυτό και οι πολίτες ταυτίζονται με τις επιτυχίες τους και βυθίζονται στο πένθος με τις απώλειες τους. Συντάσσονται μαζί τους θέλοντας να τους ευχαριστήσουν, πράττοντας το ελάχιστο ως δείγμα αναγνώρισης του έργου τους. Γιατί απλά το  αξίζουν. 

Οι σύγχρονοι ήρωες των πολιτών και ιδιαίτερα των νεότερων, βρίσκονταν και βρίσκονται σε κάθε γειτονιά, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας με αιώνιους φωτεινούς σηματοδότες τους Ήρωες που θυσιάστηκαν  στο βωμό του καθήκοντος και χάρισαν στην Πατρίδα ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους τη ζωή !

10 χρόνια μετά, η ΔΙ.ΑΣ, ενισχυμένη πλέον με περίπου 1.300 νέους συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς  να εντάσσονται στην οικογένεια της, δίνει τη δυνατότητα στην  ΕΛ.ΑΣ να βρίσκεται σε ακόμη περισσότερα σημεία, σε ακόμα μικρότερο χρόνο, ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι.

10 χρόνια μετά, σαν Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ , με έμπρακτη  υποστήριξη, αρωγοί στο τιτάνιο και συνάμα καίριο έργο που επιτελεί.

Αυτές τις μέρες  που η Πατρίδα και η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζονται από μια πρωτόγνωρη  παγκόσμια απειλή,  οι γυναίκες και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ γράφουν μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της , εβρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της "μάχης", αψηφώντας κάθε κίνδυνο,  δίπλα στον άνθρωπο και τον  συνάνθρωπο.

Σήμερα, είμαστε όλοι ΔΙ.ΑΣ και της ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αποτελεσματικά, δυναμικά , αλλά προπάντων ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis