Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 02/08/2018

Διάλογοι αγωνίας ακούστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου στους ασυρμάτους της Τροχαίας την ώρα που η φονική πυρκαγιά κατέστρεφε το Μάτι. 

Οι άνδρες της Τροχαίας προσπαθούσαν να δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των οδηγών που ήταν στην περιοχή. Την ίδια στιγμή η φωτιά εξαιτίας του αέρα άλλαζε κατεύθυνση κάνοντας τις συνθήκες ακόμα πιο δύσκολες. Ακολουθούν όσα κατέγραψαν οι ασύρματοι της Τροχαίας όπως δημοσιεύονται στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου. 

Οι διαβιβάσεις της αγωνίας

Εκφωνητής: 2910 (Περιπολικό Τροχαίας Αγ. Παρασκευής), ελάτε από πλευρά Ν. Μάκρη να κόψουμε την Μαραθώνος στη διασταύρωση με Διονύσου. Να πάτε παραλιακά μήπως χρειαστεί να κόψουμε. Φύγε για διασταύρωση Ραφήνας.

Εκφωνητής: 29.22 στην Πεντέλη ταύτην τώρα. Έλα σε επικοινωνία με 29-6 (ώρα 18:13) θα χρειαστεί να έρθετε πιο χαμηλά. 22:15 θα χρειαστεί να ξεκινήσετε εκτροπή στη Ν. Μάκρη.

29-1: το 22-15 σύντομα εκτροπή στη Ν. Μάκρη και το 10.

Εκφωνητής: Εκτροπές στη Ν. Μάκρη. 29-22 ελάτε για Ν. Μάκρη.

29-1: Από που θα διακόψουμε την Μαραθώνος (κακή λήψη)

[custom:google-ads]

Εκφωνητής: Και από την άλλη πλευρά από Φλέμινγκ

29-1: (18:18) Είναι σταθμός να κόψει έφθασε η φωτιά στην Κυανή Ακτή

Εκφωνητής: Που είσαι μετά την Χρ. Σμύρνης; Στην ταβέρνα του Βασίλη;

29-1: (18:22) Να μην έρθει τίποτα στην Μαραθώνος προς Ν. Μάκρη. Είμαστε στην ταβέρνα του Βασίλη και έχει περάσει η φωτιά κάτω από Μαραθώνος. Να τα κόψουν Χρ. Σμύρνης. Να τα κάνει αναστροφή να μην έρθει τίποτα προς τα κάτω.

Από Μάτι, Νέο Βουτζά από κάτω παραλιακά να μην περνάει κανένα όχημα. Μετά προσοχής να μην εγκλωβιστούμε. Αυστηρές εκτροπές. Ούτε ένα αυτοκίνητο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Κανένα όχημα δεν θα πάει στη Ν. Μάκρη από την παραλιακή και Μαραθώνος.

29-1: Απόλυτα. Δεν αφήνουμε αυτοκίνητα καθόλου στην Μαραθώνος. Τα αυτοκίνητα να φύγουν όλα για Αθήνα. Επειδή αλλάζει φορά η φωτιά, τα αυτοκίνητα να φύγουν όλα για Αθήνα από τώρα. Κάντε και εκτροπή από Μοναξιά. Να μην αφήνουμε όμως οχήματα να πάνε παραλιακά γιατί η φωτιά κατευθύνεται προς Ραφήνα.

29-1: (18:29) Ελάτε στο Κόκκινο Λιμανάκι να μην πάει τίποτα. Να διακόψουμε τα οχήματα, να μην πάει τίποτα παραλιακά για Ν. Μάκρη. Αναστροφή στον κυκλικό κόμβο Δημοκρατίας. Κανένα όχημα να μην κινείται παραλιακά. Η φωτιά έχει περάσει στην άλλη πλευρά της Μαραθώνος. Να κόψουμε στο Κόκκινο Λιμανάκι και τα στέλνουμε όλα πίσω για Ραφήνα.

29-1: Παρακαλώ τους σταθμούς να κάνουν εκτροπές όταν έρθουν οχήματα για κατασκηνώσεις. Να πάνε από Διόνυσο. Να ανέβουν από Πεντέλη. Δεν μπορούν ούτε από την Μαραθώνος, ούτε από την παραλιακή. Κανένα όχημα δεν θα περάσει τις εκτροπές. Να διευκολύνουμε τα οχήματα που είναι να απομακρυνθούν από την πυρκαγιά. Ενημερώστε τα παιδιά που είναι Πικέρμι, θα στέλνουμε τον κόσμο όλο από την άλλη πλευρά. Σε καμία περίπτωση να μην περνάει κανείς. Επαναλαμβάνω ιδιαίτερα για Φλέμινγκ.

Πηγή:  iefimerida.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis