Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:26 | 06/04/2020

Η ανάρτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα:

Χωρίς να λογαριάσουν ότι τα περιπολικά της άμεσης δράσης κινούνται και στη βροχή, οι εγκληματίες βγήκαν παγανιά χθες το βράδυ στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Συγκεκριμένα η Γ αλλαγή των περιπολικών της Άμεσης Δράσης με την συνεργασία περιπολικών τμημάτων, έδωσαν δείγμα γραφής σημειώνοντας απανωτές επιτυχίες.

Αναλυτικά: Ώρα 01.30. Περιοχή Γέρακας. 

Το Α 1-1 ΄Γ περιπολικό εντοπίζει αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα να κινείται ύποπτα. Αμέσως ενημερώνοντας το κέντρο του έκαναν σήμα να σταματήσει, πλην όμως εκείνο ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη. Μετά από λίγο το όχημα ακινητοποιήθηκε και μετά από πεζή καταδίωξη συνελήφθη ο ένας. Μέσα στο όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο από το Μαρκόπουλο, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Το άτομο συνελήφθη και προσήχθη στο οικείο Τ.Α.

Ώρα 01.50. Περιοχή Αμπελόκηποι.

Το Α 1-2 ΄Γ,το Α 5-4 ΄Γ και το όχημα Αμπελοκήπων λαμβάνουν σήμα από το Κ.Α.Δ. ότι επί της οδού Βαθέως δύο άτομα κινούνται ύποπτα και περιεργάζονται οχήματα. Αμέσως τα περιπολικά της άμεσης δράσης με το όχημα του τμήματος φτάνουν στο σημείο και σε κοντινή απόσταση εντοπίζουν τα άτομα τα οποία. Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί όμως οι συνάδελφοι δεν τους άφησαν περιθώριο. Τελικά είχαν διαρρήξει τρία ΙΧΕ μάρκας SMART και είχαν πάνω τους τα κλοπιμαία. Οι εν λόγω συνελήφθησαν άμεσα.

Λίγο αργότερα επί της οδού Λιοσίων το Α 3-3 ΄Γ αλλαγής περιπολικών της άμεσης δράσης εντόπισε και συνέλαβε δύο ληστές οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να αποκρύψουν πιστόλι μάρκας ECOL 9mm.

Οι εν λόγω πριν λίγο είχαν ληστέψει με την απειλή του πιστολιού κατάστημα εστίασης στην οδό Λόυδ Τζώρτζ και τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο Τ.Α. της περιοχής.

Όλοι οι παραπάνω αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους. Εδώ βλέπουμε για ακόμα μία φορά τη σημασία που έχει για την αστυνόμευση η περιπολία με αυτοκίνητα.

Η βροχή δεν σταματάει την άμεση δράση περιπολικών, όπως επίσης κανένα άλλο καιρικό φαινόμενο. ΕΥΓΕ για ακόμη μία φορά στην άμεση δράση. Κατά τα άλλα η δουλειά μας δεν είναι επικίνδυνη ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis