Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 31/05/2017

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ: Αναγνώστης του Policenet.gr,  απέστειλε στα μηνύματα στο facebook την επιστολή που ακολουθεί:

Ο Δόκιμος Αστυφύλακας ανήκει στο αστυνομικό προσωπικό. Είναι ενα νέο μελος της Ελληνικής Αστυνομίας και είναι κρίμα και άδικο να του κόβουμε τα φτερά πριν ακόμα καλά καλά ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στο δύσκολο και γεμάτο απαιτήσεις λειτούργημα.

Από την πρώτη μέρα που θα βγεί στο πεζοδρόμιο πρέπει να κανει αρκετά έξοδα ώστε να εφοδιαστεί τον απαραίτητο για το επάγγελμα εξοπλισμό που ποτέ δεν χορηγείται.

Με τον βασικό μισθό του Δοκίμου Αστυφύλακα δεν μπορεί το σώμα να απαιτεί απο αυτόν να κάνει την δουλειά ενός αστυνομικού που έχει τελειώσει την σχολή.

Δόκιμοι Αστυφύλακες εκτελούν υπηρεσία ως σκοποί είτε καταστημάτων είτε ευπαθών στόχων, ως δεύτερα άτομα σε εποχούμενη περιπολία, μέτρα σε γήπεδα και άλλες εκδηλώσεις, σε διαβατηριακό έλεγχο κ.α.

Οταν κάνουν λαθη τιμωρούνται με πρόστιμα τα οποία δεν άντεχει η τσέπη τους και είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν.

Δόκιμοι Αστυφύλακες έχουν βοηθήσει σε συλλήψεις ατόμων, έχουν εκτεθεί σε ένοπλα περιστατικά και είχαμε και τραυματίες.

Αφου λοιπόν εκτελούν υπηρεσία ως κανονικοί αστυνομικοί και δεν μπορουν να πληρώνονται με τον βασικό ενός Αστυφύλακα, τουλάχιστον μην τους στερείτε αυτά που τους αξίζουν και που δουλευουν κανονικά.

Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και Οχι ΔΟΥΛΟΙ..

Σεβαστείτε τον Δόκιμο Αστυφύλακα, Σεβαστείτε τον Αστυνομικό που θέλει να προσφέρει και δεν ξέρει αν θα γυρίσει στο σπίτι του.

Απο τις καρέκλες και τα γραφεία όλα είναι τέλεια.

Κάποιοι θέλουν πραγματικά να προσφέρουν. Ετσι δεν βοηθάτε κανέναν. Ούτε έναν νέο Αστυνομικό ούτε τους πολίτες αυτής της χώρας! 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis