Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:16 | 04/09/2018

Οι δίδυμες αδερφές Melissa και Michelle Jones ήταν οι πρώτες δίδυμες Αφροαμερικανίδες που μπήκαν στο σώμα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Τώρα σπάνε και ένα δεύτερο ρεκόρ, διότι κατάφεραν και οι δύο να προηχθούν σε ειδικευμένες ντετέκτιβ.

Πριν λίγες μέρες, σε τελετή στο αρχηγείο της αστυνομίας η Michelle Jones έγινε επίσημα ντετέκτιβ. Στο πλευρό της η αδερφή της Melissa η οποία είχε καταφέρει ήδη να πάρει την πολυπόθητη προαγωγή.

Η μία δίπλα στην άλλη, φορώντας τις  αστυνομικές στολές τους, μίλησαν - σε πολλές στιγμές ταυτόχρονα - η μία για την άλλη και για τα χρόνια τους στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης.

[custom:google-ads]

Η Melissa προσχώρησε πρώτα στο τμήμα, το 1993, ακολουθούμενη από την Michelle το 1997.

Οι δύο γυναίκες θυμήθηκαν πως συχνά οι συνάδελφοί τους τις μπέρδευαν στο τμήμα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα διάφορα ευτράπελα να λαμβάνουν χώρα.

Melissa and Michelle Jones

Οι αδελφές, οι οποίες γεννήθηκαν με διαφορά 7 λεπτών, εργάζονται για τον αρχηγό των μεταφορών Thomas Chan. Ενώ η Michelle, ειδικευμένη ντετέκτιβ, εργάζεται εργάζεται σε κοινοτικό επίπεδο, η Melissa, υπηρετεί ως βοηθός του Chan.

Ο Chan σχολίασε πως ίσως τώρα να αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στο να τις ξεχωρίζει: "Πριν ήταν εύκολο γιατί η μία μόνο ήταν ντετέκτιβ και είχε διαφορετικό σήμα. Τώρα, πρέπει πραγματικά να κοιτάξω πολύ προσεκτικά ή να ακούσω ή να ψάχνω για τρόπους να προσπαθήσω να τις ξεχωρίσω », είπε.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis