Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:13 | 22/02/2017

Όπως σας πληροφορήσαμε και το πρωί, εχθές λίγο μετά τα μεσάνυκτα  δυο ληστές “μπούκαραν” σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λ. Φυλής και με  την απειλή όπλου ακινητοποιήσαν τον ιδιοκτήτη αρπάζοντας χρήματα.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, ωστόσο δεν είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη λεία τους, μίας και λίγο αργότερα  στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη  ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Ιδιαίτερη αξία όμως έχει το γεγονός ότι – σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Policenet.gr -  το όχημα των ληστών αρχικά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της περιπολίας του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών, οι οποίοι, αφού ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους, ζητώντας ενισχύσεις,  το ακολούθησαν μέχρι τη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη, όπου τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δράστες συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που είχαν φτάσει εγκαίρως στο σημείο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές στο Policenet.gr οι μικρές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. (επιπέδου Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας) δείχνουν καθημερινά την μεγάλη τους αξία στην αδιάκοπη μάχη με το έγκλημα.

Οι επιτυχίες των Τμημάτων είναι ήδη σημαντικές!!

 Δεν μπορούμε λοιπόν να μην αναρωτιόμαστε  τι θα συνέβαινε αν τα Τμήματα είχαν το προσωπικό που προβλέπεται και τα μέσα που απαιτούνται, με περιπολίες όλο το 24ωρο στον τομέα ευθύνης τους και με αστυνομικούς που δεν θα κατέγραφαν μόνο, αλλά θα είχαν τον χρόνο να ανακαλύψουν (στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους καθηκόντων) τι πραγματικά συμβαίνει στις περιοχές τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis