Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 09/12/2019

Η Ένωση Ν/Α συγχαίρει την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής για την νέα τους επιτυχία και την συμβολή τους στην πάταξη του εγκλήματος:

Οι επιτυχίες των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής συνεχίζονται, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς συνέλαβαν στην περιοχή της Αργυρούπολης σεσημασμένο Αλγερινό μετά από άγρια καταδίωξή του.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της Τρίτης 03/12/2019 στην περιοχή του Ελληνικού ένα άτομο Αλγερινής καταγωγής και ηλικίας Είκοσι Πέντε (25) χρονών έγινε αντιληπτός να σπάει οχήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας και στα πέριξ στενά.

Οι κάτοικοι ενημέρωσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και άμεσα στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής του τομέα Αργυρούπολης, όπου μετά από πεζή καταδίωξη επί της Λ. Βουλιαγμένης και με κίνδυνο να χτυπηθούν από διερχόμενα οχήματα, κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τον 25χρονο.

Όπως αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα και αφού προσήχθη στο Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο Αλγερινός έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ανάλογες αξιόποινες πράξεις.

Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία διέπραττε τις αξιόποινες πράξεις του. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή του χρήματα και τιμαλφή τα οποία είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τα σταθμευμένα οχήματα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.

                                           Για το Δ.Σ.

               -Ο-                                                                     -Ο-
    Πρόεδρος                                                           Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                    ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
     6978079503                                                         6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis