Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:31 | 25/09/2020

ΠΡΟΣ

1.     ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  « Καταγγελία της ΚΝΕ/ Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας»

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε για καταγγελία της ΚΝΕ/ Δυτικής Μακεδονίας την 22/09/2020, αναφορικά με  «την προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών του ΕΠΑΛ Γρεβενών από δυνάμεις της Αστυνομίας και της Ασφάλειας» κατά την διάρκεια καταλήψεως.

Είναι λυπηρό μια ενεργή και αγωνιστική οργάνωση όπως αυτή της ΚΝΕ να καταγγέλλει ως γεγονότα ανυπόστατες και αναληθής πληροφορίες. Οι εποχές που κάποιοι έκτισαν πολιτικές καριέρες στις πλάτες αστυνομικών με δήθεν καταγγελίες για αστυνομική βία και αυθαιρεσία πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Υπενθυμίζουμε πως το Τμήμα Ασφαλείας και οι Αστυνομικοί που αναληθώς κατηγορούνται για τρομοκράτηση μαθητών είναι οι ίδιοι που προκάλεσαν τον πανελλήνιο θαυμασμό με τις αλλεπάλληλες συλλήψεις και συνεχή χτυπήματα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών που έχουν ως κύριο στόχο την νεολαία μας. Είναι οι ίδιοι που έχουν επιφορτιστεί με την προστασία των συνόρων, του μεταναστευτικού προβλήματος, τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid-19 και τόσα αλλά ζητήματα.

Τονίζουμε πως αν η  ΚΝΕ / Δυτικής Μακεδονίας έχει ευαισθησία για τις ανεπάρκειες στα σχολεία , οι συνάδελφοι μας έχουν πολλαπλάσιες καθώς στο εν λόγο ΕΠΑΛ και γενικά στα δημόσια σχολεία φοιτούν τα παιδιά και των Αστυνομικών. Ενώ τόσο οι υπογράφοντες της ανακοίνωσης όσο και τα 274 μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρεβενών είναι ΟΛΟΙ τους απόφοιτοι δημοσίων σχολείων και πανεπιστήμιων γνωρίζοντας έτσι από πρώτο χέρι τις ελλείψεις αλλά και το δίκαιο πολλές φορές των αγώνων των μαθητών.

Κλείνοντας, ο Αστυνομικός παραμένει στο πλευρό της μικρής αλλά αρραγούς κοινωνίας μας, αγωνιζόμενος χωρίς μέσα, με μεγάλες ελλείψεις, αναγκαζόμενος πολλές φορές για να τις καλύψει να βάλει το χέρι στην δική του τσέπη, αμειβόμενος πενιχρά, σε πολλές περίπτωσης με υπερεργασία κατατάσσοντας δικαίως τον κλάδο μας στην εργατική τάξη.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γρηγόριος

Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΓΡΑΒΑΛΟΣ Ηλίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis