Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 21/06/2019

Στην φυλακή οδηγούνται η 42χρονη και ο 33χρονος φίλος της που συνελήφθησαν για μεταφορά 78 γραμμαρίων ηρωίνης, ποσότητα την οποία είχε αποκρύψει η γυναίκα στην κολπική της κοιλότητα.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από Θεσσαλονίκη όπου είχαν κάνει ταξίδι-αστραπή.

Και μπορεί οι ίδιοι κατά τις απολογίες τους να μην κατονόμασαν τον «εγκέφαλο», όμως για την Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου τα στοιχεία οδηγούν και πάλι στον γνωστό 63χρονο έγκλειστο των φυλακών Δομοκού, ο οποίος «πρωταγωνιστεί» σε δεκάδες ανάλογες δικογραφίες. 

[custom:google-ads]

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο «τακτικός» κατηγορούμενος των δικαστηρίων του Ηρακλείου αν και ο ίδιος καταγγέλλει ότι η Αστυνομία τον έχει στοχοποιήσει. Σύμφωνα με την δικογραφία στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες-πειστήρια αλλά και πλήθος διαδικτυακών συνομιλιών μέσω των εφαρμογών viber και imo για την μετάβαση του ζευγαριού από Ηράκλειο στην Θεσσαλονίκη και την επιστροφή τους.

Το άτομο με το οποίο συνομιλούν είχε καταχωρηθεί ως «Mega». Η μία φωτογραφία απεικονίζει ποσότητα σε ψηφιακή ζυγαριά ισόποση με εκείνη που βρέθηκε στον κόλπο της 42χρονης, η δεύτερη απεικονίζει το παρεκκλήσι των φυλακών Δομοκού, το οποίο βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο στο ισόγειο συγκεκριμένης πτέρυγας όπου κρατείται ο 63χρονος.

Επιπλέον αναφέρεται ότι βρέθηκε στην κατοχή της 42χρονης απόδειξη κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό συγγενικών προσώπων του κρατούμενου.

Πηγή: cretalive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis