Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:16 | 27/12/2020
Ένα ξέσπασμα κορονοϊού στο Τμήμα της Αστυνομίας του Λονγκ Μπιτς, μετά από ένα συμβάν όπου εκατοντάδες αστυνομικοί φέρεται να μαζεύτηκαν σε εσωτερικό χώρο χωρίς μάσκες, έχει κάνει κάποιους κατοίκους να κατηγορούν την αστυνομία ότι διοργάνωσε μια εκδήλωση διάδοσης του COVID.

[custom:google-ads]

Πρόκειται για καταγγελία που υποβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα στους Στρατιωτικούς Συλλόγους Παραπόνων της Αστυνομίας Citizen για μια μεγάλη συγκέντρωση αστυνομικών στις 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Long Beach, αναφέρει η KTLA.
 
Η αστυνομία είχε μόλις ολοκληρώσει μια σειρά εκπαιδευτικών ασκήσεων για να προετοιμαστεί για πιθανές αναταραχές κατά τη διάρκεια των εκλογών, δήλωσε ο αρχηγός Ρόμπερτ Λούνα σε συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα. 
 
«Ως αρχηγός της αστυνομίας, έπρεπε να έρθω μπροστά στους αστυνομικούς μου, άνδρες και γυναίκες, και να τους μιλήσω», είπε ο Λούνα. "Το μόνο που ήθελα ήταν να τους ευχαριστήσω για τη δέσμευσή τους, την προσωπική τους θυσία. Όχι μόνο για εκείνη την εβδομάδα, αλλά για όλα όσα είχαν περάσει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε σύγχυση και αμφιβολία".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί του Περού μεταμφιεσμένοι σε «Άγιος Βασίλης και ξωτικά» συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis