Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:33 | 27/11/2018

Στη χθεσινή ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς αναφέρθηκε το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κ. Βασίλη Ντούμα και περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για το περιστατικό:

 

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους Συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, γιατί σηκώνουν στους ώμους τους για ακόμη μια φορά την τιμή της Αστυνομίας, συλλαμβάνοντας κακοποιούς μετά από ένοπλη "μάχη" με ανθρώπους που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον τους.

[custom:google-ads]

Ευτυχώς αφοπλίστηκαν έγκαιρα και δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν δύο χειροβομβίδες που κατείχαν, η μια που βρέθηκε στο τσαντάκι του τραυματία κακοποιού και η δεύτερη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο τους, αναλογιζόμενοι τις ενδεχόμενες συνέπειες για αστυνομικούς και πολίτες !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλαϊτζίδης: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε»

Τα ευρήματα παραπέμπουν ακόμη και σε χρήση κοκαΐνης πριν τη ληστεία στο γνωστό σουπερμάρκετ.

Το γεγονός αποδεικνύει ότι ολόκληρη η Αστυνομία οι Συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ μπορούν να αναμετρηθούν με τους πλέον σκληρούς κακοποιούς με τα πιο επικίνδυνα όπλα και να βγουν νικητές, σε αντίθεση με τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις που τους στοχοποιούν και τους τρομοκρατούν, σε αντίθεση με τις Έ.Δ.Ε που τους μουδιάζουν και τους παραλύουν., σε αντίθεση με εντολές που τους καθιστουν διακοσμητικούς απέναντι σε δειλούς κουκουλοφόρους!

Το ΣΕΦΕΑΑ τους στηρίζει και θα τους στηρίζει έμπρακτα εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του, που σίγουρα αποτελεί προέκταση της ευγνωμοσύνης όλης της κοινωνίας και των πολιτών της !!

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Αναδρομικά-Ένστολοι: Εντοπίστηκε λάθος στον υπολογισμό των χρημάτων - Ποιους βαθμούς αφορά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis