Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:18 | 22/07/2015
Όπως έγινε γνωστό οι Καναδοί Ρέιντζερς έχουν παραλάβει τα ραβδωτά τυφέκια Tikka T3 CompactTactical Rifle τα οποία αντικατέστησαν τα γηρασμένα Lee Enfields.
 
 
Η αντικατάσταση των Lee Enfield έγινε για να έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τα μεγάλα αρπακτικά της Βόρειας Αμερικής, όπως ο λύκος ή οι πολικές αρκούδες, σε απόσταση μέχρι 300 μέτρα, επειδή αντέχουν σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους -50 έως -75 βαθμούς Κελσίου. Το νέο όπλο έχει επίσης τη δυνατότητα να αντιστέκεται στη διάβρωση από την έκθεση σε θαλασσινό νερό.
 

 

 
 
 
Οι Καναδοί Ρέιντζερς που συγκροτήθηκαν το 1947, χρησιμεύουν ως ένα μέρος των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων για την παροχή εποπτείας στις αραιοκατοικημένες περιοχές του βόρειου Καναδά. Από την ίδρυσή τους, οι Ρέιντζερς έχουν χρησιμοποιήσει ως κύριο όπλο για την υπηρεσία τους το Lee Enfield Νο 4 Mk. 1.
 
 
 
 
Αυτή η πρώτη παράδοση των πρωτοτύπων θα υποβληθούν σε έλεγχο μέχρι το τέλος του 2015. Στο τέλος της αξιολόγησης, η SAKO θα χορηγήσει άδεια στην Colt Canada για να κατασκευάσει ένα αριθμό 6.500 τυφεκίων για τους Καναδούς Ρέιντζερς. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2016 έως και το τέλος του 2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis