Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:47 | 11/04/2021
Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία του Νέου Δελχί στην Ινδία σε δύο άνδρες που χρησιμοποιούσαν μαϊμούδες για να τρομοκρατούν και να κλέβουν ανυποψίαστα θύματα.
 
Τον περασμένο μήνα ένα από τα θύματα απευθύνθηκε στις ινδικές Αρχές καταγγέλλοντας ότι τρεις άνδρες με μαϊμούδες τον περικύκλωσαν ενώ ταξίδευε στο νότιο Δελχί και του έκλεψαν 6.000 ρουπίες (δηλαδή κάπου 67 ευρώ). «Την ώρα που το θύμα καθόταν σε μια δίτροχη χειράμαξα, οι άνδρες μπήκαν στο όχημα και έβαλαν μια μαϊμού να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα και μια άλλη πίσω. Πήραν τα λεφτά που είχε στο πορτοφόλι του ο δικηγόρος και διέφυγαν με τις μαϊμούδες», δήλωσε αστυνομικός στο Γαλλικό Πρακτορείο. Δεδομένου ότι επρόκειτο για μια «περίεργη υπόθεση με την εμπλοκή μαϊμούδων, μια ομάδα ανέλαβε να πιάσει τους ενόχους». Έτσι την περασμένη Πέμπτη η αστυνομία συνέλαβε δύο δράστες μαζί με τις μαϊμούδες σε στάση λεωφορείου, ενώ διαφεύγει ένας τρίτος.
 
Αρκετές αστικές περιοχές στην Ινδία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με μαϊμούδες, που συχνά εισβάλουν σε σπίτια σε αναζήτηση τροφής και επιτίθενται σε ανυποψίαστα θύματα, αλλά βάσει νόμου του 1972 απαγορεύεται η σύλληψη των ζώων.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis