Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:17 | 24/06/2018

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον κ. Νίκο Καραδήμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι κυοφορούμενες αλλαγές για την βαθμολογική εξέλιξη των "μικρών βαθμοφόρων" είναι προ των πυλών, εκτός απροόπτου.

Το σκεπτικό και τις εμμονές του "κατεστημένου" για την λάθος διαχείρηση τάραξαν οι αντιδράσεις όλων μας.

Εν αρχή ο Ν 4472/17 κατέδειξε την εργασιακή ανομοιογένεια των αντίστοιχων βαθμοφόρων με τα ίδια ουσιαστικά και τυπικά προσόντα στα Σ.Α και τις Ε.Δ.

Στην κλίμακα αυτή της εξέλιξης όλων των εντασσόμενων στην Β' κατηγορία συνδυαστικά με τα οικονομικά κλιμάκια παρατηρείται ένα ακατανόητο και αδικαιολόγητο βαθμολογικό και οικονομικό εύρος.

Απ την άλλη τα συνδικαλιστικά σωματεία των αξιωματικών αισθανόμενα τις αντιδράσεις αρκετών μελών τους και εν όψει εκλογών ενέδωσαν.

Τέλος το εν δυνάμει πρέσιγκ και οι θορυβώδεις παρεμβάσεις, μαχόμενων επί σειρά ετών "μικρών βαθμοφόρων " που ήσκησαν όλα τα καθήκοντά στο διάβα του χρόνου,τους οποίους απαξιωτικά αποκάλεσαν μη θεσμικούς,γραφικούς και τους απέδωσαν και άλλους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς και απειλές,ήταν καταλύτης σ'αυτή την εξέλιξη!

Βεβαίως δεν μπορεί να αγνοηθεί και η πολιτική βούληση στην περίπτωσή μας,που από εξαμήνου περίπου,είδε πιο ζεστά το θέμα.

Και για να γνωρίζουν οι νεώτεροι ο αγώνας αυτός ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 Όπως μαρτυρούν και δημοσιεύματα της εποχής...

Φωτογραφία του Νίκος Καραδήμας.

Φωτογραφία του Νίκος Καραδήμας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis