Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:36 | 13/01/2015

 

Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα εισέβαλαν σε οικία στον Άλιμο. Οι δράστες, τουλάχιστον πέντε άτομα, μπήκαν στο σπίτι της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο. Με την απειλή λοστών και ενός πιστολιού ακινητοποίησαν πατέρα και τους δύο γιους του.

Κατά τη διάρκεια αναζήτησης χρημάτων, ο πατέρας αντέδρασε στις ληστρικές προθέσεις τους. Ένας από τους δράστες τον χτύπησε με τον λοστό στο κεφάλι. Στη συνέχεια, έδεσαν τον ίδιο και τους γιους του και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, τιμαλφή και διέφυγαν χρησιμοποιώντας ένα κλειστό φορτηγάκι και ένα αυτοκίνητο.

Η συγκεκριμένη σπείρα φαίνεται να έχει προβεί σε τουλάχιστον τρεις παρόμοιες εισβολές το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ εξετάζεται αν μέλη της ήταν αυτά που χθες τα ξημερώματα, εισέβαλαν σε οικία γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στη Φιλοθέη. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν να πρόκειται για μέλη των ληστών με το... σίδερο, που «μετάλλαξαν» τα απειλητικά μέσα μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την δράση τους, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτή την εκτίμηση.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis