Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας τρέχουν στον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας τρέχουν στον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Ένα από τα σημαντικά κομμάτια του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου είναι ο Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Σύλλογου Προσαρμοσμένων Δραστηριότητων «Άλμα» που αγκαλιάζει άτομα με αναπηρίες (αυτισμό και νοητική στέρηση).

Όλοι, δρομείς και μη, μέσω της σελίδας www.poseidon-athenshalfmarathon.com, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου την Κυριακή 22 Απριλίου τρέχοντας ή περπατώντας 1.000 ή 2.000 μέτρα μέσα στην Μαρίνα του Φλοίσβου, να στηρίξουν με την ελεύθερη οικονομική συνεισφορά τους έμπρακτα το «Άλμα».

Προκειμένου να γιγαντωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, η οργανωτική επιτροπή του Ποσειδωνίου συμπράτει με την Ελληνική Αστυνομία, εξασφαλίζοντας την αιγίδα της.

Στον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο της Αθήνας, η Αστυνομία θα εκπροσωπηθεί από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) που ανήκει στην Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έτσι, την Κυριακή 22 Απριλίου, στην εκκίνηση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου θα στηθούν 15 διακεκριμένοι αστυνομικοί – αθλητές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουν στην μετάδοση των μηνυμάτων του «Άλματος». Πρόκειται για Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές που υπηρετούν στο σώμα και προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, συμμετέχουν σε αθλητικές και κοινωνικές δράσεις.

Αυτοί οι σημαντικοί αθλητές, στο Παλαιό Φάληρο θα παρουσιάσουν επίσης τα αθλήματα τους στους παρευρισκόμενους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους λιλιπούτειους δρομείς. Ακόμα, θα κάνουν συζήτηση σχετική με την αξία της άθλησης και την σημασία της στην αντιμετώπιση του διαβήτη και της παχυσαρκίας.

Πηγή:  athensvoice.gr

Διαβάστε στο Policenet.gr:  Καταγγελία για συνδικαλιστικές... αποσπάσεις!

όλη η συλλογή των νόμων