Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:56 | 09/11/2015

«Να κλέψεις ξέρεις. Να κρυφτείς ξέρεις;» λέει μια σοφή λαϊκή ρήση και στις περιπτώσεις γιατί εδώ που τα λέμε το δύσκολο δεν είναι να παρανομήσεις, αλλά να μην τιμωρηθείς. Όπως για παράδειγμα οι κακοποιοί που θα σας παρουσιάσουμε που, αν μη τι άλλο, δεν δείχνουν να διαθέτουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο IQ.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Ο πρώτος στην λίστα είναι ο Κρίστοφερ Γουίλσον ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ένα μαγαζί στην Ουάσιγκτον. Δυστυχώς για εκείνον κατά τη διάρκεια της ληστείας του έπεσε από την τσέπη ένα μπουκαλάκι με φάρμακα που έπαιρνε για την πίεση. Πάνω στο μπουκαλάκι ήταν ένα αυτοκόλλητο με το όνομα, το τηλέφωνο και την διεύθυνση του.

Ο Στίβεν Ντίαζ πάλι επιχείρησε να ληστέψει μία κάβα στην Καλιφόρνια. Το μόνο που ήθελε ήταν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. Παράλληλα έριξε γροθιά και στον φύλακα με αποτέλεσμα να του πέσει το πορτοφόλι, η ταυτότητα του, αλλά και το μπουκάλι με το κρασί.

Ένας παραχαράκτης από την Ατλάντα των ΗΠΑ ο οποίος ειδικεύονταν στα πλαστά νομίσματα αλλά και στα πλαστά διαβατήρια δεν ήταν ευχαριστημένος με τον καινούργιο του εκτυπωτή κι έτσι τον επέστρεψε στο κατάστημα για να παραπονεθεί ζητώντας να του τον αντικαταστήσουν. Ξέχασε όμως να βγάλει από μέσα τα πλαστά χρήματα, προτού τον επιστρέψει...

Τρεις Άγγλοι ληστές επιχείρησαν ένα βράδυ να κλέψουν ένα ΑΤΜ. Το έδεσαν λοιπόν με μία αλυσίδα και το τράβηξαν με το βανάκι τους. Το αποτέλεσμα ήταν να αφήσουν στον τόπο ολόκληρο τον πίσω προφυλακτήρα, μαζί με τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

10-dumb-criminals-caught-for-stupid-reasons-8

Ο Άντονι Γκαρσία, μέλος μιας συμμορίας στο Λος Άντζελες συμμετείχε σε μία ληστεία κάβας, όπου σκοτώθηκε ένας άτυχος περαστικός. Κατάφερε να αθωωθεί στην δίκη, αφού δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία εναντίον του, μέχρι που συνελήφθη ξανά και η αστυνομία ανακάλυψε στο στήθος του ένα περίεργο τατουάζ. Εκεί ήταν σχεδιασμένη ολόκληρη η σκηνή του εγκήματος, καθώς και η δική του συμμετοχή σε αυτήν.

Ο ληστής σπιτιών Μάρκ Σμιθ πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο! Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας κρύφτηκε κάτω από ένα κρεββάτι και αποκοιμήθηκε. Ξύπνησε όταν οι αστυνομικοί του περνούσαν τις χειροπέδες.

Τελειώνοντας σας παραθέτουμε την πιο ηλίθια δικαιολογία που χρησιμοποίησε ποτέ μεθυσμένος οδηγός σε δικαστήριο. Μία 56χρονη Σουηδέζα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι το αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν την επηρέαζε καθόλου, αφού κρατούσε μόνο το ένα της μάτι ανοιχτό κι έτσι απέφευγε να βλέπει τα πάντα... διπλά! Ο δικαστής την καταδίκασε τελικά σε δύο μήνες φυλάκιση γιατί οδηγούσε μεθυσμένη. Για την ηλιθιότητα της, δυστυχώς, δεν καταδικάστηκε.

http://www.koolnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis