Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:42 | 23/04/2019
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι αισθάνεται ικανοποίηση που ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και αντιμετωπίστηκε η υπόθεση.
 
Σε ερώτηση αν πίσω από τη δίωξή του βλέπει πολιτικό δάκτυλο, ο κ. Λυκουρέζος είπε: Δεν θέλω να επεκταθώ, δεν είναι ακόμα ώριμα τα πράγματα, θα είδατε ότι κατέθεσα μήνυση κατά της κυρίας Παπακώστα.
 
[custom:google-ads]
 
Στην επίμονη ερώτηση των δημοσιογράφων για πολιτική σκοπιμότητα κάποιοι ήθελαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση; Είδαμε φωτογραφίες με βουλευτές της ΝΔ κλπ. Αδιαμφισβήτητα κάποιοι προσπάθησαν να προσδώσουν και τέτοια χαρακτηριστικά, απάντησε ο κ. Λυκουρέζος.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της κ. Παπακώστα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο «παραβίασε με τρόπο βάναυσο τον νόμο».
 
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναδίπλωση της υφυπουργού, τόνισε: Θα επιμείνω, η αναδίπλωσή της ήταν ατυχέστατη και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει.
 
Τέλος, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον αφορά το θέμα της μαφίας των φυλακών και επεσήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis