Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 14/08/2018

«Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών είναι ένα χαρμόσυνο νέο στο τόσο ζοφερό καλοκαίρι που ζει η χώρα μας. Όλοι οι Ελληνες περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους» τονίζει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίροντας προσωπικά τον Αγγελο και τον Δημήτρη, όπως και τις οικογένειές τους για την τόσο γενναία, αξιοπρεπή και πατριωτική στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

 

Φώφη Γεννηματά

Την «απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μετά από 5 μήνες αδικαιολόγητης φυλάκισης», χαιρετίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας τη σημαντική, θετική εξέλιξη. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να πράξει όλες τις απαραίτητες πολιτικές, διπλωματικές και νομικές ενέργειες προκειμένου να λήξει οριστικά η περιπέτειά τους, τονίζει η κ. Γεννηματά και συγχαίρει τους ίδιους και τις οικογένειές τους για την υπομονή και την καρτερικότητα που επέδειξαν.

«Περιμένουμε με λαχτάρα να τους καλωσορίσουμε στην πατρίδα» επισημαίνει καταληκτικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ως "μια πολύ ευχάριστη είδηση που μας χαροποιεί και μας συγκινεί", χαρακτηρίζει την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης.

Βασίλης Κικίλιας

«Ψυχή και Πίστη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας, συγκίνηση για τις οικογένειές τους. Μια χαρμόσυνη είδηση σε ένα μαύρο καλοκαίρι» σχολίασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία στην Ελλάδα.

[custom:google-ads]

 

Μ. Κεφαλογιάννης

Ο κ. Κεφαλογιάννης, που είχε επισκεφθεί ως εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης, αναφέρει στην δήλωση του ανάμεσα στα άλλα:

"Παραμονή της Παναγίας, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης επιστρέφουν στην Πατρίδα και στις οικογένειες τους. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί με υψηλό φρόνημα αντιμετώπισαν επί 167 ημέρες την περιπέτεια της παράνομης κράτησης τους στις φυλακές της Αδριανούπολης. Με απαράμιλλο ήθος και στωικότητα όλο αυτό το διάστημα υπέμεναν την περιπέτεια των παιδιών τους οι δυο οικογένειες. Καλωσορίζουμε με χαρά και συγκίνηση τον Άγγελο και τον Δημήτρη στην Πατρίδα".

Νίκος Βούτσης

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε την είδηση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγ. Μητρετώδη και Δ. Κούκλατζη, απέστειλε το εξής μήνυμα, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του γραφείου Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης: «Άγγελε, Δημήτρη να σας δούμε γρήγορα στην πατρίδα και να σας σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Καλή λευτεριά».

ΚΚΕ

«Η απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, κάτω από το βάρος της κατακραυγής για την άδικη σύλληψη και κράτησή τους, είναι μια θετική εξέλιξη, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κρύψει την όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπως αποδεικνύεται και από τις καθημερινές προκλήσεις, σε βάρος κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis