Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:10 | 23/01/2018

Εδώ και λίγη ώρα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με δύο Αντιστράτηγους του στρατού ξεκίνησε τις κρίσεις των Αντιστράτηγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Υπαρχηγός, Άρης Ανδρικόπουλος πέτυχε την παραμονή του στην επετηρίδα, με αποτέλεσμα να στενέψουν πολύ τα περιθώρια και να αλλάξει ο σχεδιασμός.

[custom:google-ads]

Η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη παραμένει για να εξακολουθήσει τα καθήκοντα της, όπως και ο επιτελάρχης Μιχάλης Καραμαλάκης, το πιθανότερο στη θέση που διατηρεί ήδη.

Όπως όλα δείχνουν, επίκειται μόνο μία αποχώρηση κι αυτή ενός ονόματος που θεωρούνταν μέχρι πρότινος ακλόνητο. Ένα όνομα που έγραψε τη δική του ιστορία τα τελευταία χρόνια σε υπηρεσίες ασφάλειας και αντιτρομοκρατική.

Ο Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος θα είναι τελικά ο διάδοχος του κ. Μπάκα στη θέση του Αντιστράτηγου, και αναμένεται να καταλάβει και τη θέση του ως Επιθεωρητής νότιας Ελλάδας, εκτός κι αν γίνει εναλλαγή με τον κ. Δραγατάκη.

Στους Υποστράτηγους τώρα σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, θέση Αττικάρχη αναλαμβάνει ο κ. Παπαζαφείρης, με τον αντικαταστάτη στην ασφάλεια να προέχεται από τα ... βόρεια της Αττικής.

Τέλος, αποστρατεύονται ο Αττικάρχης Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και Υποστράτηγος Γιώργος Κωτσάκης.

Με πληροφορίες του bloko.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis