Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:38 | 09/04/2021

Αποκλεισμένο παραμένει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ στον Αλιμο. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο και κάνουν έρευνες για να φτάσουν στους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αρκετούς κάλυκες ενώ γερανός της Αστυνομίας πήρε και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου, το οποίο, επίσης, είχε γαζωθεί με σφαίρες. Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, οι δράστες χρησιμοποίησαν 9άρι πιστόλι και κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν άκουσε τίποτα γιατί οι επαγγελματίες δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν σιγαστήρα.

Τώρα, οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξετάσης, τα οποία θα δείξουν αν το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Το σχέδιο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται ότι είχε οργανωθεί από μέρες, καθώς οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις και την καθημερινότητά του. Ο δημοσιογράφος δεν είχε ποτέ αιτηθεί αστυνομικής προστασίας, αφού δεν είχε αισθανθεί απειλούμενος.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis