Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 14/03/2017

Όλοι οι ήρωες ξεκίνησαν από κάπου. Και μετά συνέχισαν!

Μια ομάδα ετερόκλητων πλασμάτων - οι Φύλακες του τίτλου - άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη για να προστατεύσουν έναν πολυφυλετικό πλανήτη. Με όπλα το ξέφρενο χιούμορ (πριν από το σαρωτικό «Deadpool»), μη εξεζητημένα, άψογα δουλεμένα εφέ και έξυπνες αναφορές στην ποπ κουλτούρα του ‘80, οι «Φύλακες του Γαλαξία» έφεραν έναν ρετρό, νοσταλγικό αέρα στο θέαμα και μία διασκεδαστική άνεση διαστημικής περιπέτειας τύπου «Star Wars» πριν από δυο χρόνια, αφήνοντας πίσω το κουρασμένο, ψηφιακό σύμπαν των «Εκδικητών».

Η ταινία που έκανε παγκόσμιο σταρ τον Κρις Πρατ στο ρόλο του Star-Lord (ειρωνεία;), επιστρέφει με τους Ζόι Σαλντάνα (Γκαμόρα), Ντέιβ Μπαουτίστα (Ντραξ), Μπράντλεϊ Κούπερ (φωνή του Ρόκετ), Βιν Ντίζελ (φωνή του αξιολάτρευτου «ξύλινου» Γκρουτ) να ετοιμάζονται να σώσουν τον Γαλαξία.

Αυτή την φορά θα έχουν συντροφιά και δυο από τους πλέον εμβληματικούς«φύλακες» των ταινιών δράσης της δεκαετίας του '80, τον Κερτ Ράσελ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε (αν και δεν υπάρχει αναφορά τους στο τρέιλερ). Ο Ράσελ θα υποδυθεί τον Ίγκο, ενώ ο Σταλόνε έναν ρόλο-έκπληξη. Φήμες τον θέλουν να εμφανίζεται στο φιλμ και να φορά μία πολύ οικεία στολή... Σύμφωνα με το On Location Vacations το κουστούμι του «θυμίζει πολύ τον Δικαστή Ντρεντ», τον διάσημο χαρακτήρα κόμικ που ενσάρκωσε στην κινηματογραφική μεταφορά του 1995!

Γραμμένο και σκηνοθετημένο πάλι από τον Τζέιμς Γκαν, το «Οι Φύλακες του Γαλαξία 2» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2017 και ομολογούμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο πολύ για να το απολαύσουμε. Ήδη 2 τρέιλερ έχουν δώσει μια πρώτη γεύση για το τί θα δούμε, ενώ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Marvel έβγαλε ένα νέο κλιπ όπου ο Κρις Πρατ και ο Μπράντλι Κούπερ (ως Ρόκετ) μαλώνουν για το ποιος είναι ο καλύτερος πιλότος στο διάστημα.

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis