Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 02/10/2019

Η ένωση μας πιστή σους σκοπούς του σωματείου μας σχετικά με την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών της αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους βιώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μεταφέροντας αυτά Άμεσα στην Διοίκηση . Στα πλαίσια αυτά με πρωτοβουλία μας, την τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήσαμε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΨΩΜΑ Γεώργιο , παρουσία και του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ κ. ΧΑΡΕΛΑ Παναγιώτη , έτσι ώστε να του ευχηθούμε για την ανάληψη των καθηκόντων του αλλά και με την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς –μέλη μας .

Από την πλευρά μας εκθέσαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό. Ενημερώσαμε τον κύριο Γενικό ότι το προσωπικό εκ της αποστολής που του έχει ανατεθεί ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης και διαχείρισης του μεταναστευτικού και της συνεχούς αύξησης των μεταναστευτικών ροών .

Τον ενημερώσαμε ότι για τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες - δράσεις της ΓΑΔΑ, καλείται να συμμετάσχει προς διαχείριση αυτών (και το κάνει με επιτυχία) με διάθεση προσωπικού , η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής , η οποία όμως καλείται να καλύψει και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις ιδίας για την αντιμετώπιση - διαχείριση – όπως καλείται να πράξει –του μεταναστευτικού προσφυγικού ζητήματος στο Μέτρο που της αναλογεί και έχει διαταχτεί. Θέσαμε επίσης στον κύριο Γενικό το ζήτημα των αποσπάσεων αστυνομικών της ΓΑΔΑ στα νησιά και στον Έβρο για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι από την εμπλοκή μας μέχρι σήμερα στο μεταναστευτικό έχουμε αποκτήσει την απαιτούμενη εξειδίκευση και την εμπειρία ώστε να μπορούμε και εφεξής να διαχειριζόμαστε επιτυχώς παρόμοια προβλήματα.

Για το λόγο αυτό ζητήσαμε αφενός την δίκαιη και σωστή κατανομή των θέσεων στις διευθύνσεις σύμφωνα με τα παραπάνω και αφετέρου να γίνονται αξιοκρατικά οι αποσπάσεις των αστυνομικών, ανάλογα των διαστημάτων που έχει αποσπασθεί ο καθένας .

Από την πλευρά του ο κ Γενικός εξέφρασε την επιθυμία, στο βαθμό που του παρέχεται η δυνατότητα , να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των ζητημάτων .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

attikh bott

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis