Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 09/12/2014

 

Τα τελευταία χρόνια η ψυχοσύνθεση των πολιτών και των δημοσίων λειτουργών είναι αναμφίβολα βεβαρυμένη. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί ανεξέλεγκτα να δρά σε βάρος του άλλου!

Το Σάββατο στην περιοχή των Έξαρχείων για όσους δεν κατάλαβαν έγινε πόλεμος. Στον πόλεμο ενίοτε υπάρχουν και συμβάντα δυσάρεστα. Το σχέδιο να εγκλωβίσεις ανθρώπους με παραβατική συμπεριφορά, σε έναν οικείο για αυτούς χώρο, δεν είναι και το καλύτερο! 

Επισημαίνω σ αυτούς που έχουν την αρμοδι...ότητα να εκπονούν σχέδια να μην τα εκπονούν τακτικά. Πιστεύω να αντελήφθηκαν ότι οι μολότοφ με την δύναμη της βαρύτητας , ότι είναι πιο αποτελέσματικές.Δώδεκα συνάδελφοι σοβαρά τραυματίες,  και ένα πλάνο επιβαρυντικό, χωρίς να υπάρχει η διαδοχική αλληλουχία της εικόνας.Κανένας δεν ξέρει το πρίν και το μετά, αλλά και την γεννεσιουργό αιτία, πλήν αυτών που εντέλλονται να εφαρμόσουν κανόνες εμπλοκής.

Μην ξεχνάμε ότι και ποινικά ο κατάλογισμός αποκλείει τον "άδικο" χαρακτήρα της πράξης για παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο, αν είναι έτσι! Αν όχι, υπάρχουν ευθύνες! Αν ο "πολεμικος ανταποκριτής" ήταν δίκαιος και διέθετε ολίγη φαντασία, σε έναν πίνακα ζωγραφικής που αποτυπώνεται η καταστροφή, ίσως σε κάποιο σημείο του, να είχαν θέση και ευήθεις λειτουργοί......

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis