Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:29 | 04/10/2015

Οι... υπάλληλοι της ΔΕΗ άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο. Με αυτή την ιδιότητα, τέσσερα άτομα εμφανίστηκαν στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου, σε 89χρονο πολίτη στην οδό Βρεσθένης στον Ν. Κόσμο.

Ήθελαν δήθεν να επισκευάσουν βλάβη του δικτύου. Κατάφεραν όμως να παραπλανήσουν τον ηλικιωμένο άνδρα και να βρεθούν στο εσωτερικού του διαμερίσματος 4ου ορόφου όπου διέμενε. Κατάφεραν να φθάσουν μέχρι και την ντουλάπα του υπνοδωματίου και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 200 ευρώ, κοσμήματα και τιμαλφή. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με αυτοκίνητο.

Λίγες ώρες αργότερα στην οδό Ηλείας στον Κορυδαλλό άγνωστοι μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου ενός 64χρονου και από την ντουλάπα του υπνοδωματίου άρπαξαν μία τσάντα που περιείχε 25.000 ευρώ και 4 λίρες Αγγλίας.

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης ένας 22χρονος από την Αρμενία και δύο άγνωστοι συνεργοί του που επέβαιναν σε δύο μοτοσυκλέτες ακινητοποίησαν δύο ανήλικους. Με την απειλή μαχαιριών τους ανάγκασαν να επιβιβαστούν στις μοτοσυκλέτες και τους μετέφεραν στην είσοδο πρώην στρατοπέδου. Εκεί τους απέσπασαν λίγα χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.

Στο μεταξύ, στο Αιγάλεω, ο 53χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου αντέδρασε σθεναρά στην πρόθεση ενός οπλοφόρου να τον ληστέψει, αποτρέποντας τον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis