Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:12 | 23/10/2019

Έχοντας προσφάτως ενισχυθεί γενναία η Διεύθυνση Μεταγωγών με Αστυνομικούς προηγούμενης και τελευταίας σειράς, συνεχίζεται η αφαίμαξη από τη Διεύθυνση Τροχαίας και τις Διευθύνσεις Τάξης (Α.Τ).

Θα πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά σε σχέση με όσα συνήθως γράφουν συνδικαλιστές και δεν θα αναφέρω τα γνωστά!!

Ταλαιπωρία των συναδέλφων, έξοδα μετακίνησης, αποστάσεις από οικίες και υπηρεσίες κτλ.

Θα αναφέρω όμως τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών με τις περιοδικές ενισχύσεις από συναδέρφους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, αφού δεν έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό και εκτελούν κατά βάση αλλά καθήκοντα σε υπηρεσίες με άλλο αντικείμενο!!

Οι υπηρεσίες Μεταγωγών προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην δημόσια ασφάλεια για να λειτουργούν με ρεζέρβα!!

Αφού από αυτές περνούν κρατούμενοι που φυλάσσονται και μετάγονται σε καταστήματα κράτησης και δικαστήρια σε όλη τη Χώρα!

Κακοποιοί που για να πιαστούν από μάχιμες υπηρεσίες, συνάδερφοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και σε μια στιγμή κενού ασφαλείας από συναδέρφους που δεν έχουν την τριβή και την εμπειρία ανακτούν την ελευθερία τους και την θέση τους κινδυνεύουν να πάρουν οι ίδιοι οι συνάδερφοι!

Έχω την ελπίδα λοιπόν ότι η φυσική και πολιτική ηγεσία με τις προτάσεις Ενώσεων και Ομοσπονδίας θα αλλάξουν το modus operandi ενισχύοντας σε μέσα και προσωπικό αυτή τη σημαντική υπηρεσία, ώστε να μην κινδυνεύουν ούτε οι συνάδερφοι ούτε η εικόνα της υπηρεσίας και να δοθούν κίνητρα ώστε να παραμείνει εκεί το προσωπικό, χωρίς να νιώθει απαξιωμένο ή ότι κάνει καταναγκαστικά έργα! 

Εμείς χωρίς τη σπέκουλα  της γραφικότητας θα φωνάξουμε το τι συμβαίνει στο δρόμο γιατί εκεί βρισκόμαστε, ακούραστα μέχρι να ακούσει κάποιος!

Αποστολόπουλος Δημήτριος

Mέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis