Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 15/05/2017

Με την επίδειξη τατουάζ του… αγκυλωτού σταυρού (σβάστικα), που είχε χαραγμένο στο στήθος του, επιχείρησε αρχικά να τρομοκρατήσει και να κάνει «έξωση» στο ζευγάρι των αλλοδαπών και το ανήλικο παιδί τους, ο 34χρονος γνωστός μπράβος που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο του Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην συζύγου της Αλέκας Κανελλίδου. Αργότερα ο Σ.Μ. συνδύασε την απειλή του σημαδεύοντας με πιστόλι του «νοικάρηδες». Όταν το σχέδιο «στράβωσε», ο δίμετρος άνδρας κρύφτηκε στο πατάρι, ενώ έβαψε το πρόσωπό του με «φούμο» για να γίνει… αόρατος και να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Τον σωματώδη μπράβο είχε καλέσει η 47χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου προκειμένου να εκδιώξει τους «κακοπληρωτές» ενοικιαστές της. Το απίστευτο περιστατικό είχε καταγραφεί το μεσημέρι της 9ης  Μαΐου, στην οδό Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια. Η γυναίκα από την Ουκρανία, ο Πακιστανός σύζυγός της με τον αδερφό του, και το ανήλικό παιδί τους έμεναν στο ισόγειο διαμέρισμα δίνοντας 100 ευρώ το μήνα ενοίκιο. Την ώρα της εισβολής του 34χρονου μπράβου, ενός 44χρονου φίλου του και της ιδιοκτήτριας, στο διαμέρισμα βρισκόταν η μητέρα με το παιδί της και ο αδερφός του συζύγου της. Οι εισβολείς απαίτησαν να αποχωρήσουν από το σπίτι. Η γυναίκα από την Ουκρανία ζήτησε διορία δύο ημερών λόγω του παιδιού της, με την ιδιοκτήτρια να είναι ανένδοτη και να θέλει να φύγουν εκείνη τη στιγμή. Οι φουσκωτοί έφυγαν για λίγο, και μετά επέστρεψε ο 34χρονος, ο οποίος έδειξε το ναζιστικό τατουάζ στο στήθος τους και τους σημάδεψε με πιστόλι απαιτώντας αν φύγουν… τρέχοντας. Οι ενοικιαστές τρομοκρατήθηκαν και εγκατέλειψαν το διαμέρισμα καλώντας παράλληλα την αστυνομία.  

 Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν φθάσει εκεί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και τον 44χρονο, ενώ ο 34χρονος με το βαμμένο πρόσωπο εντοπίστηκε στο πατάρι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Σε κλιματιστικό βρέθηκε κρυμμένο το πιστόλι με το οποίο είχε απειλήσει τους ενοικιαστές, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, 47 ηρεμιστικά χάπια και τρία μαχαίρια.  Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του μπράβου, που στο παρελθόν έπαιρνε ουσίες που χρησιμοποιούνται για το ντοπάρισμα αγωνιστικών αλόγων στον ιππόδρομο (!), εκκρεμούσε μεταξύ άλλων, απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Εύβοιας με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 χρόνων για θανατηφόρα σωματική βλάβη, κλοπή και παράνομη οπλοφορία. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis