Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 28/07/2016

Διαβάζοντας τα παρακάτω , θα καταλάβετε γιατί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα οι «8» Τούρκοι στρατιωτικοί που αυτομόλησαν στην χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία …και πολλά άλλα.

 

Στα γραφεία των δασοκομάντος της Αθήνας που βοήθησαν στην κατάσβεση της καταστροφικής  φωτιάς στη Ρόδο το 1993 , βρέθηκε  κολλημένο στην πόρτα , σημείωμα που ανάφερε τα εξής: “Σας γνωρίσαμε στην Κύπρο όπου πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο, βρεθήκαμε τώρα στη Ρόδο και θα τα ξαναπούμε σύντομα. Υπογραφή “Γκρίζοι Λύκοι”.

 

Πράγματι, στην κατεχόμενη Κύπρο οι “Γκρίζοι Λύκοι” ή "Ουλκουτζού" έχουν το παράρτημα τους με αρχηγό τον Μεχμέτ Αρσλάν, που κατηγορείται για το φόνο του Ισαάκ στη Δερύνεια…. μήπως πρέπει να εκδοθεί και αυτός  στην Κύπρο για να εκδικαστεί;

 

Η δράση τους – ως τρομοκρατική οργάνωση – είναι σχεδόν αποδεδειγμένη:

 

Μην ξεχνάμε, ότι πρωτοστατούν στον πόλεμο στην Τσετσενία , τη συμμετοχή των “λύκων” στις συμπλοκές και δολοφονίες με την αρμενική οργάνωση “Ασάλα” και ότι  έχουν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στη Ν.Α. Τουρκία και στο κατεχόμενο Κουρδιστάν. Τούτο προκύπτει ευθέως από απόσπασμα απόρρητου έγγραφου του Τμήματος Ειδικού Πολέμου  της  Τουρκίας, το υπ’ αρ. 1979.597 με ημερομηνία 28.8.1996.

 

Αλλά και , στο επεισόδιο με το  ερευνητικό πλοίο Sismik, τα πετρέλαια της Θάσου, στις επιθέσεις εναντίον του Πατριαρχείου κ.α  …πίσω είναι αυτοί  .

 

Πρόσφατα,  ανακοίνωσαν την εμπλοκή τους και στον πόλεμο στη Συρία με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

 

Ποιος μας λέει λοιπόν ότι σταμάτησε η δράση τους, ειδικά τώρα που αναβαθμίστηκαν μετά  το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία  και την προσέγγιση Τουρκίας – Ρωσίας;

 

Εξάλλου, η μαφία της Τουρκίας ελέγχεται από αυτούς  ( υπολογίζονται σήμερα περί τα 300  άτομα – στελέχη , εκεί )  που  ξεπλύνουν το βρώμικο χρήμα και εκτελούν ( εντός και εκτός Τουρκίας ) συμβόλαια θανάτου . Διαχειρίζονται λοιπόν εκατομμύρια δολάρια , ενώ υπολογίζονται σήμερα σε πάνω από 600.000 άτομα, εκ των οποίων τα 20.000 είναι ενεργά.

 

Η εσκεμμένη και   επικίνδυνη διαίρεση της μειονότητας   στην Θράκη σε   τρία    κομμάτια, Πομάκοι, τουρκογενεί, Ρομά  - με ευθύνη του πολιτικού συστήματος - , αποτελεί έτσι,  βασική πηγαία αιτία, που ρίχνει νερό στον  μύλο των ακροδεξιών εθνικιστικών επιδιώξεων , όπως ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΑ  και παρακρατικά εκφράζονται από τους "Ουλκουτζού"

 

Αποτελεί δλδ την «Αχίλλειος πτέρνα» μας στον τομέα της εσωτερικής μας  ασφαλείας στην βάση των νέων ισορροπιών και δεδομένων που ορίζουν την δυναμική των αλληλεπιδράσεων με την γείτονα χώρα και όχι μόνο.

Προσοχή!!!

 

 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (on vacation)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis