Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 17/01/2019

Η στιγμή που τα ημι-αυτόματα πιστόλια ξεπέρασαν το εμπόδιο της αξιοπιστίας ήταν η στιγμή που ξεκίνησε η παρακμή των περιστρόφων. Η ανώτερη χωρητικότητα και η γρήγορη επαναγέμιση των πιστολιών, τους έδωσαν την κυριαρχία της αγοράς και όταν και οι αστυνομίες του κόσμου αποφάσισαν να κάνουν την μετάβαση ήταν πρακτικά το game over για τα περίστροφα.

Και όμως οι πωλήσεις περιστρόφων ανά τον κόσμο συνεχίζουν να είναι ισχυρές. Ορίστε λοιπόν τα τρία προτερήματα που κρατούν τα περίστροφα στις καρδιές πολλών σκοπευτών.

Απλότητα

Ένα περίστροφο είναι ο ορισμός της απλότητας, ειδικά για τους λιγότερο έμπειρους. Ανοίξτε τον μύλο, βάλε τις σφαίρες, κλείσε τον μύλο, σκόπευσε, τράβα την σκανδάλη. Όταν το όπλο κάνει κλικ αντί για μπουμ, επανέλαβε. Για καθαρισμό; Απλά σπρώξε κάτι μέσα στις τρύπες. Πιο απλό δεν γίνεται.
[custom:google-ads]

Αξιοπιστία

Με σωστή φροντίδα και καλά πυρομαχικά, ένα σύγχρονο ημιαυτόματο πιστόλι είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο όπλο. Αλλά ένα πιστόλι έχει πολύ περισσότερα κινούμενα μέρη - κομμάτια που μπορεί να καταστραφούν ή να φθαρούν σε σύγκριση με ένα περίστροφο. Ποιο είναι το πιο πιθανό μέρος για αστοχία σε ένα πιστόλι; Η γεμιστήρα. Πόσες γεμιστήρες έχει ένα περίστροφο; Καμία. Προβληματικό πυρομαχικό; Κανένα πρόβλημα, απλά πάτα ξανά την σκανδάλη.

Σίγουρα και τα περίστροφα μπορούν να εμφανίσουν κάποια αστοχία αλλά ο κανόνας είναι απαράβατος το περίστροφο θα είναι πάντα πιο αξιόπιστο από το πιστόλι.

Συμπαγής αναχαιτιστική ικανότητα

Σίγουρα η συγκέντρωση των βολών είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι γενικά πιο δύσκολο να ρίξετε με ακρίβεια με ένα περίστροφο διπλής δράσης από ότι με ένα σχετικά ελαφρύ ημιαυτόματο πιστόλι. Αλλά υπάρχουν σκοπευτές που έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε πιο δυνατά πυρομαχικά χωρίς να θέλουν να θυσιάσουν την ευκολία μεταφοράς. Για αυτούς ένα μικρό περίστροφο .358 είναι ιδανικό.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis