Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:43 | 03/11/2016

Ο Λουκ Κέιτζ ήλθε, είδε και απήλθε, ο Iron Fist ετοιμάζεται για να κάνει πρεμιέρα στον μακρινό ακόμα Μάρτιο και η Marvel δεν χάνει τον καιρό της, καθώς ξεκίνησε τα γυρίσματα της μεθεπόμενης παραγωγής της που θα προβληθεί στο Netflix, τους “Defenders”, μίας σειράς που θα ενώσει όλους τους υπερήρωες που έχουν παρελάσει από την υπηρεσία streaming (συν τον κύριο Σιδηρογροθιά). Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει και μία από αυτές δείχνει τη Μίστι Νάιτ από το “Luke Cage” να επιδίδεται και πάλι στο προσφιλές της σπορ να καταδιώκει υπερήρωες, σημαδεύοντας αυτή τη φορά την Τζέσικα Τζόουνς.



Την ίδια στιγμή, οι διαχειριστές social media της επερχόμενης σειράς έχουν αρχίσει σιγά σιγά να τροφοδοτούν με πληροφορίες το περιορισμένο κοινό, για να αρχίσουν να μαζεύουν και κανένα like. Οι “Defenders” προς το παρόν έχουν μόλις 70 χιλιάδες likes στο Facebook, τη στιγμή που ο “Daredevil” έχει σχεδόν 2,4 εκατ., η “Jessica Jones” περίπου 1 εκατ. και ο... νεοφώτιστος “Luke Cage” μισό εκατ. (ο “Iron Fist” έχει 133 χιλιάδες).

Προς το παρόν, οι διαχειριστές αρκούνται σε ενημέρωσεις σχετικά με το καστ. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η επιστροφή της Κάρεν Πέιτζ (Ντέμπορα Αν Γολ, “Daredevil”) και της Μίστι Νάιτ (Σιμόν Μίσικ, “Luke Cage”). Μία ημέρα μετά, τη σκυτάλη πήραν η δικηγόρος Χόγκαρθ (Κάρι Αν Μος, “Jessica Jones”), ο κολλητός του Ματ Μέρντοκ/Daredevil, Φόγκι Νέλσον (Έλντεν Χένσον), και ο γείτονας της Τζέσικα Τζόουνς, Μάλκολμ (Έκα Ντάρβιλ). Χθες, Τετάρτη, σε ένα ακόμα ελάχιστης διάρκειας βίντεο ανακοινώθηκε η επιστροφή της φίλης της Τζέσικα, Τρις (Ρέιτσελ Τέιλορ), της Κλερ Τεμπλ (Ροζάριο Ντόσον) και του Στικ (Σκοτ Γκλεν, “Daredevil”). Κοινώς, άπαντες...

 

Η μεγαλύτερη είδηση, βέβαια, ήρθε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ανακοινώθηκε πως η Σιγκούρνι Γουίβερ θα παίξει τον ρόλο του βασικού εχθρού του Ματ και της παρέας του. Τη σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς (η οποία θα αποτελείται από οκτώ και όχι 13 επεισόδια όπως συνηθίζεται με τις σειρές της Marvel στο Nteflix) έχει αναλάβει η Σ. Τζ. Κλάρκσον, η οποία κάθισε στην καρέκλα της σκηνοθέτριας και στη σειρά “Jessica Jones” (αλλά και στο “Vinyl” που είδαμε την προηγούμενη σεζόν). «Η προσέγγιση της Σ. Τζ. στο υλικό είναι εξαιρετική», επισημαίνει ο Τζεφ Λεμπ, επικεφαλής του τμήματος τηλεόρασης της Marvel και προσθέτει: «Λατρέψαμε τη δουλειά της στο “Jessica Jones” και δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα περισσότερο ταλαντούχο και επιτυχημένο άτομο για το τιμόνι των δύο πρώτων επεισοδίων των “Defenders”».

 

 www.protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis