Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 01/08/2016

Οκτώ υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν στην περιοχή της Ιεράπετρας Λασιθίου, με τη σύλληψη δύο ατόμων, που είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, και διάφορα άλλα αντικείμενα από αποθηκευτικούς χώρους και σπίτια, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 34χρονο και έναν 36χρονο, οι οποίοι με τη χρήση ΙΧ φορτηγού αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας 52χρονου διάφορα αντικείμενα (εξωλέμβια μηχανή, ξυλόσομπα, σίδερα, βαρέλια), συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, όμως, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 34χρονος με τον 36χρονο, από τις 22-04-2016 έως τις 17-07-2016, είχαν διαπράξει ακόμη επτά κλοπές σε περιοχές του δήμου Ιεράπετρας.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει από σπίτια, αποθηκευτικούς και αύλειους χώρους, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, κλιματιστικά και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 15.800 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis