Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 17/02/2018

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, χθες (16-02-2018), αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά οκτώ (8) άτομα και κατέσχεσαν περισσότερα από (4.000) αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα :

  • Σε συντονισμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, με την συνεργασία της Ο.Π.Κ.Ε. και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ», συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί και (1) ημεδαπή, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (232) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (17) συσκευασίες καπνού, τα οποία διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα επιπλέον (50) πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (16-02-2018) 52χρονο ομογενή, ο οποίος πουλούσε σε διερχόμενους πολίτες σε λαϊκή αγορά στην περιοχή της Ανάληψης, λαθραία καπνικά προϊόντα. Ειδικότερα, στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3.458) πακέτα τσιγάρα και (70) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.
  • Στην περιοχή του Ευόσμου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά (170) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (15) συσκευασίες καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis