Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 07/12/2017

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου σε έναν 71χρονο που κρίθηκε ένοχος για την αποπλάνηση ενός 13χρονου αγοριού, απορρίπτοντας το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου για τον δράστη που υπήρξε στέλεχος του Λιμενικού και είχε τιμηθεί με υψηλή διάκριση!

[custom:google-ads]

Ο ηλικιωμένος, που έχει αναπηρία 74% καθώς έχει υποστεί εγκεφαλικό, φέρεται ότι στις 20 Μαΐου 2016 είχε οδηγήσει τον ανήλικο συγχωριανό του σε ερημική τοποθεσία της Λάρισας με την υπόσχεση ότι θα του έδινε χρήματα για να παίξει στο ΚΙΝΟ.

Ωστόσο, δεν είχαν παρά φύσει συνουσία, αλλά μόνο ασελγείς πράξεις, όπως έδειξαν η εξέταση DNA και η τοξικολογική στα ρούχα του παιδιού.

Ο 71χρονος φέρεται να έδωσε 1,5 ευρώ στον ανήλικο, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Η γυναίκα, που έχει άλλα 11 παιδιά, έτρεξε στο καφενείο όπου βρισκόταν ο συνταξιούχος λιμενικός, τον χαστούκισε και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία που τον συνέλαβε. Το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση του ηλικιωμένου, που αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και να μην πλησιάζει το σπίτι του θύματος.

Πηγή: protothema.gr,   sporfm.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis