Ολλανδός επισκέφθηκε την Π.Υ. Ναυπάκτου και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διάσωση του

ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΑΣΟΒΑ
Ολλανδός επισκέφθηκε την Π.Υ. Ναυπάκτου και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διάσωση του

Επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου έκανε ο δεκαοκτάχρονος ολλανδός μαζί με την μητέρα του ο οποιος είχε βρεθεί τραυματισμένος πριν λίγες μέρες στη Βαράσοβα. Ο  σκοπός  της επίσκεψης του ήταν να ευχαριστήσει το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το πλήρωμα του Super Puma για τις προσπάθειες που  κατέβαλαν για τον εντοπισμό και την μεταφορά του. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν συναντήθηκε με τον διασώστη του που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον εντόπισε.
Μετά την επίσκεψη του στην πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου επισκέφτηκε την Κάτω Βασιλική όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Βαλμα αλλά και με εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προσπάθειες των αρμόδιων αρχών για τον εντοπισμό του δεκαοκτάχρονο ήταν υπεράνθρωπες όπως και των εθελοντών αλλά κάτι πιο σπουδαιότερο ήταν  η συμπαράσταση και η ανθρωπιά των κατοίκων της Κάτω Βασιλικής  στον παππού και στην γιαγιά του δεκαοκτάχρονο που ζούσαν ώρες αγωνίας μέχρι και τον εντοπισμό του.

Βίντεο με το super puma να φτάνει στο νοσοκομείο του Ρίου μετα  την διάσωση του:

Πηγή: nafpaktianews.gr