Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:05 | 15/01/2015

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση και πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοιτήσεως των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) της Τάξεως 2014 του «Σχολείου Στελεχών Όπλων και Ετέρων Κλάδων» (ΣΣΟΕΚ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Η εκπαίδευση των νέων μονίμων Λοχιών, ανδρών και γυναικών, των «Όπλων και ετέρων Κλάδων» είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και αφορούσε βασικές τακτικές ειδικών επιχειρήσεων. Το βασικό Σχολείο Ειδικών Δυνάμεων, που είναι μεγαλύτερης διάρκειας από το ΣΣΟΕΚ, το περνούν τα στελέχη εκείνα τα οποία έχουν ενταχθεί εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις και θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει κάποιος στις Ειδικές Δυνάμεις, αλλιώς – σε περίπτωση αποτυχίας – τότε επιστρέφει στο Όπλο ή Σώμα στο οποίο ανήκε πριν και συνεχίζει κανονικώς τη σταδιοδρομία του στο ΣΞ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απονομή των πτυχίων πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιευθυντή της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ. Ταξίαρχο Βασίλειο Μπαλντούμη.

 

http://www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis