Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 17/06/2021

Ολοκληρώνεται μεθαύριο ο διαγνωνισμός του Policenet.gr, στα πλαίσια του οποίου η DOUBLE ACTION DEFENCE SA θα κάνει δώρο σε δύο τυχερούς αναγνώστες μας αλεξίσφαιρα & αντιθραυσματικά συστήματα  καθίσματος αυτοκινήτου.

Tα συγκεκριμένα αλεξίσφαιρα & αντιθραυσματικά πλαισίου καθίσματος MOLLE LEVEL III Α ++, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή οργάνωση στα υλικά που μεταφέρονται σε ένα όχημα.

Δείτε περίσσοτερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο αλεξίσφαιρο στην εικόνα που ακολουθεί:

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του Policenet.gr και να κερδίσετε το αλεξίσφαιρο γιλέκο κάντε τα εξής:

α) Κάντε like στη σελίδα μας στο fb εδώ

β) Κάντε like και κοινοποίηση στην ανάρτηση του διαγωνισμού που είναι στην κορυφή της σελίδας

γ) Γράψτε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ

γ) Κάντε like στη σελίδα DOUBLE ACTION DEFENCE SA στο fb εδώ

Έναρξη διαγωνισμού: 11/06/2021

Λήξη διαγωνισμού: 19/06/2021

Προσοχή: *Είναι αναγκαία και τα τέσσερα βηματα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  DOUBLE ACTION DEFENCE SA

Η DOUBLE ACTION DEFENCE SA είναι ένας παγκόσμιος διαπιστευμένος κατασκευαστής συστημάτων άμυνας του ΝΑΤΟ / Systems Integrator (NCAGE G2496) που σχεδιάζει και παράγει ένα ευρύ φάσμα γιλέκων, αντιβαλλιστικών πλακών, αντιβαλλιστικών κρανών, αξεσουάρ υψηλής απόδοσης, καθώς και υπεράκτιων σκαφών αναχαίτισης / SAR.

Με μια καθαρά ελληνική δυναμική ομάδα με 24 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, η Double Action ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την παραγωγή, τεχνική υποστήριξη και μεταπώληση προϊόντων αντιβαλλιστικής προστασίας και άμυνας κορυφαίας ποιότητας.

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι αφιερωμένα στον τελικό χρήστη με γνώμονα την πρακτικότητα, ασφάλεια και αντοχή στις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Με τη μακροχρόνια εμπειρία της, την προηγμένη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, η ομάδα της Double Action Defense SA είναι υπερήφανη που αναγνωρίζεται ως ένας από τους  κύριους προμηθευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, και έχει καλύψει επιχειρησιακές ανάγκες των ειδικών δυνάμεων, του Ελληνικού στρατού, του Ελληνικού Ναυτικού,  της Ακτοφυλακής κ.λπ.

 

Υποστηρίζοντας τις εξωστρεφείς στρατηγικές πωλήσεις μας στο εξωτερικό, τα μοναδικά προϊόντα της Double Action Defense SA αναγνωρίζονται διεθνώς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Double Action Defense SA είναι ο κύριος προμηθευτής αλεξισφαίρων γιλέκων και πλακών των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών  Εμιράτων

Χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η αξιοπιστία τους, την οποία η  Double Action Defense SA εγγυάται με διεθνή πιστοποιητικά όπως

ISO  9001 : 2015  - Σύστημα διαχείρισης ποιότητας

ISO 14001: 2015  - Συστήματα διαχείρισης περιβάλλοντος


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis