Ολο το Ηράκλειο στο χορό των Αστυνομικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
Ολο το Ηράκλειο στο χορό των Αστυνομικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο επικράτησε προχθες βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης των Αρχανών εκεί όπου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της.

Το κέντρο γέμισε ασφυκτικά με τους Αστυνομικούς και όχι μόνο, να διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες καθώς η βραδιά συνοδεύτηκε από αστείρευτο κέφι.
Το κοινό διασκέδασε ο γνωστός τραγουδιστής Μάκης Δημάκης ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους Ηρακλειώτες.

 

kosmos2.jpg

Κατά την έναρξη της βραδιάς, η Ένωση βράβευσε συναδέλφους αστυνομικούς αλλά και τα παιδιά εκείνων που κατάφεραν να μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

pikrakisgiorgos.jpg

( Ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ Γιώργος Πικράκης)
 

 

28378405_1582176685151830_4911819811324151993_n.jpg

(Το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου)

Ξεχώρισε η στιγμή της βράβευσης των επικεφαλής των υπηρεσιών που δούλεψαν για μήνες έτσι ώστε να έχει την επιτυχή έκβαση η υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

 

lagoydakismpalaskas.jpg

(Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κ. Λαγουδάκη)
 

 

kanakoysakispikrakis.jpg

( Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, βράβευσε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο Σήφη Κανακουσάκη)
 

 

arnaoytakisvardakis.jpg

( Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης βράβευσε τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου Γ. Βαρδάκη)
 

 

arnaoytakis.jpg

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι τον Ιούνιο δημοπρατείται η λέσχη σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ένα έργο για το οποίο γίνονται χρόνια προσπάθειες. 
 

 

lamprinospiperakis.jpg

(Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος βράβευσε τον επικεφαλής της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος)
 

 

hristinahalkiadaki.jpg

(Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη)
 

 

lagoydakis-vererakisgiorgosatfaistoy.jpg

( Ο Υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης βράβευσε τον Γιώργο Βερεράκη, αστυνομικό του ΑΤ Φαιστού ο οποίος πριν από λίγους μήνες έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν πολίτη που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του)
 

 

mpragoydakisgiannadakis.jpg

(Το μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ Μανούσος Γιανναδάκης, βράβευσε τον Διοικητή της ΟΕΑ, Μηνά Μ.)

Πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς... ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελληνική Αστυνομία. 

 

gkletsos.jpg

Δείτε βίντεο με το κοινό να διασκεδάζει:

 

 

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για έναν αστυνομικό στο Ηράκλειο ο οποιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο. 

 

www.ekriti.gr