Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 10/11/2021
Τον Ιανουάριο του 2020 η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ενισχύθηκε με ικανοποιητικό αριθμό αστυνομικών και έτσι έγινε ακόμη πιο αποτελεσματική, πιο δυνατή και σχεδόν άγγιξε τον αρχικό υπηρεσιακό της σχεδιασμό.
 
Από τότε βέβαια, αν και δεν πέρασε πολύς καιρός, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αλλεπάλληλες ακούσιες και αιφνιδιαστικές αποσπάσεις-διαθέσεις έμπειρου προσωπικού σε πλήθος Υπηρεσιών. 
 
Ένεκα αυτού, διαταράσσεται και η υπηρεσιακή ομαλότητα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ο οικογενειακός προγραμματισμός των ως άνω αστυνομικών.
 
Επίσης, ακόμη περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η δέσμευση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την αντικατάσταση του στόλου των μηχανών. 
 
Αντί αυτού όμως, παρελήφθησαν μόνο λίγες δεκάδες μοτοσυκλέτες από όλες τις διευθύνσεις της ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική.
  
Επιπλέον εδώ και 12 χρόνια περιμένουμε τη θερινή στολή μοτοσυκλετιστή προκειμένου να διασφαλιστεί όσο είναι δυνατόν η σωματική μας ακεραιότητα.
 
Επιπροσθέτως, σχετικά με την  επιβράβευση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ,που τόσες φορές έχουμε απαιτήσει, ακόμη δεν την έχουμε δει…
 
Είναι κοινωνική επιταγή η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να παραμείνει δυνατή, να ενισχυθεί και να ανταμειφθεί για όλα αυτά τα χρόνια θυσιών, εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου που αντιμετωπίζουν σε κάθε βάρδια τους οι δικυλιστες της Ομάδος, αλλά και στο σύνολο τους οι δικυλιστες της ΕΛ.ΑΣ..
 
Δεν αρκεί μόνο ένα ευχαριστώ και το χτύπημα στη πλάτη από την πολιτική και φυσικη ηγεσία όταν υπάρχουν χιλιάδες τραυματισμοί δικυκλιστών και δεκάδες νεκροί συνάδελφοι.
 
ΤΥΠΑΛΔΟΣ Ιωάννης Παναγιώτης
Αστυνομικός Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ν/Α Αττικής

Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Ν/Α Αττικής 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis