Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 25/01/2015

 

Αυτή τη φορά δεν συνελήφθη ο πρόεδρος των Ομολογιούχων του νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας. Αλλά ζήτησε να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα για όσο χρειαστεί... Αιτία η παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Σύρο στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών.

Όπως είπε στην αστυνομία δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε αν το έβρισκε μπροστά του και προτίμησε να πάει αυτοβούλως προκειμένου να μην επιτεθεί στον Παναγιώτη Ρήγα

''Μας λήστεψαν και έχουν το θράσος να επιστρέφουν στις Κυκλάδες παραμονές των εκλογών να ζητάνε της ψήφος μας όταν δεν έχουν πατήσει τόσα χρόνια. Που ήσουν κύριε Ρήγα τόσο καιρό που σε χρειαζότανε ο λαός των Κυκλάδων; Τώρα έρχεσαι και μας ζητάς τι; Ο λαός και θεός θα σας τιμωρήσει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και το ξέρεις καλά γιαυτό δεν είσαι υποψήφιος στις Κυκλάδες''

'Όπως γνωρίζουμε ο κ. Άγας έχει χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις αποταμιεύσεις του λόγω του κουρέματος των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, εδώ και καιρό πρωτοστατεί σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των μικροομολογιούχων στην Αθήνα και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων της σημερινής συγκυβέρνησης και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Τελικά ο κ.Αγας μετά από λίγες ώρες επέστρεψε στο σπίτι του αποτρέποντας συνάντηση με το κ.Ρήγα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Προέδρου των ομολογιούχων στις Κυκλάδες Απαιτούμε εδώ και τώρα αποκάλυψη όλης της αλήθειας για το πως μας κλέψανε τις αποταμιεύσεις και τα κόπια μιας ζωής!!!

Σε 15.000 Έλληνες νοικοκύρηδες αποταμιευτές. Πως έμπλεξαν με τους τοκογλύφους και τα μνημόνια,γιαγιάδες,παππούδες ανάπηρους νέοι εργαζόμενοι και σήμερα πολλοί από αυτούς είναι άνεργοι που εμπιστεύτηκαν το πρώτο τους μεροκάματο στο Ελληνικό κράτος. Δεν ήταν κερδοσκόποι ,δεν έπαιξαν σε χρηματιστήρια μετοχές η αμοιβαία κεφάλαια.

Οι περισσότεροι απο αυτούς αποταμίευσαν όλα τους τα χρήματα απευθείας στο Ελληνικό Δημόσιο για σιγουριά και ασφάλεια του κράτος τους λήστεψε! Οδήγησε νοικοκύρηδες να χάσουν την αξιοπρέπεια τους και στα κρατητήρια στην φτώχεια στην εξαθλίωση στα συσσίτια στην απόγνωση και σε 17 αυτοκτονίες ομολογιούχων... Ανάγκασε υπερηλίκους απο κάθε γωνιά της Ελλάδος να συγκεντρώνονται στην Αθήνα στο σπίτι του πρωθυπουργού.

Ποιος θα το πίστευε οτι οι παππούδες και γιαγιάδες θα γινόντουσαν αναρχικοί στα γεράματα,θα πετούσαν αυγά στην τράπεζα Ελλάδος,στο γενικό Λογιστήριο του κράτους. Μάθατε τα παιδιά μας να μισούν την πατρίδα.!!! Απαιτούμε να δημοσιευτούν όλα τα μυστικά και απόρρητα έγγραφα,όπως αυτό που είχε στείλει 24 Φεβρουαρίου του 2012 το γενικό λογιστήριο του κράτους και το Συμβούλιο Προϋπολογισμού και θησαυροφυλακίου της Ελλάδος στον τότε υπουργό οικονομικών της Ελλάδος Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΎΣΕΙΣ ΣΟΥ;;; ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΒΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΊΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ;;; ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΑΠ 'ΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr, thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis