Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:42 | 26/08/2016

Τη δολοφονία του 22χρονου Βρετανού στην Αγία Νάπα φέρεται να παραδέχθηκαν οι δυο Τ/κ που συνελήφθησαν ως ύποπτοι στα κατεχόμενα και καταζητούνταν από τις Κυπριακές αρχές για τον φόνο που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Κίπρις», το «Στρατιωτικό Δικαστήριο» αποφάσισε την παραπομπή τους για 3 μήνες στις «κεντρικές φυλακές» των κατεχομένων μέχρι τη «δίκη».

Οι δυο έδωσαν κατάθεση στα κατεχόμενα και παραδέχθηκαν τη διάπραξη του φόνου, ισχυριζόμενοι ωστόσο ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον 22χρονο αλλά μόνο να τον τραυματίσουν για εκφοβισμό.

Με την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνονται οι υποψίες της κυπριακής Αστυνομίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το κατά πόσον οι αρχές του ψευδοκράτους θα παραδώσουν τους ύποπτους Μεχμέτ Ακπινάλ και Σαλί Αχμέτ στις Αρχές της Δημοκρατίας ή αν οι δύο θα παρουσιαστούν σε ψευδοδικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι για το φονικό παραπέμφθηκε σε δίκη η 48χρονη Ελληνοκύπρια από τις Καμάρες Λάρνακας, σύντροφος του ενός, η οποία φέρεται να συνεργάστηκε με τους δύο ύποπτους μετά το έγκλημα.

 

www.reporter.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis