Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:55 | 12/10/2019

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού δύο ανήλικων μαθητών στο άλσος «Μπαρουτάδικο» στο Αιγάλεω, καθώς όπως φαίνεται όλα οδηγούν στο κίνητρο της οπαδικής βίας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Open TV Δημήτρη Φρέσκο είναι κοινό μυστικό ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι «πεδίο δράσης» συμμοριών.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης δύο 14χρονοι μαθητές θέλησαν πηγαίνοντας στα σπίτια τους, να περάσουν μέσα από το σκοτεινό άλσος, για να κόψουν δρόμο. Ωστόσο για λίγο έκατσαν σε ένα παγκάκι και τότε εμφανίστηκε από το πουθενά μία ομάδα ανήλικων που κρατούσαν στα χέρια τους κράνη και σιδερογροθιές. Η συγκεκριμένη ομάδα ρώτησε τα παιδιά εάν είναι ντόπιοι και όταν τους απάντησαν θετικά, άρχισαν να τους χτυπούν.
[custom:google-ads]
Το ένα από τα δύο παιδιά τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και από τους δύο τους απέσπασαν τα κινητά αλλά και τα παπούτσια τους. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας έφτασαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για περιστατικό οπαδικής βίας, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα, αναζητούσε έναν φίλαθλο και επειδή δεν τον εντόπισαν, ξεσπούσαν σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Μάλιστα χθες Παρασκευή στο ίδιο πάρκο σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό. Αυτή τη φορά θύμα κλοπής έπεσε ένας διερχόμενος άνδρας. Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο δήμος Αιγάλεω βρίσκεται στη διαδικασία ηλεκτροδότησης του άλσους. Από την άλλη πλευρά αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στην κάμερα του Open TV και τον Δημήτρη Φρέσκο και του περιέγραψε το περιστατικό.

Πηγή: ethnos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis