Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 23/05/2018
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (5.30 μ.μ), επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον για τη σκληρή αντιπαράθεση Δήμου και κατοίκων της ανατολικής Αιγιάλειας, μετά τη διακοπείσα της περασμένης Τετάρτης λόγω επεισοδίων που έγιναν (ακόμα και αβγοπόλεμο!).
 
Η σύγκλιση του σώματος περιλαμβάνει, αρχικά, την ειδική συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων και εν συνεχεία όλα τα άλλα θέματα που δεν κατέστη δυνατόν να συζητηθούν την προηγούμενη βδομάδα, παρουσία και πάλι πολιτών από Αιγείρα, αλλά και πάρα πολλών από το Αίγιο, μετά από δημόσια έκκληση του δημάρχου.
 
[custom:google-ads]
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», η Αστυνομία θα ανταποκριθεί στο τριπλό αίτημα (δημάρχου, προέδρου ΔΣ, επιτροπής κατοίκων ΧΥΤΑ Αιγείρας) για τη λήψη μέτρων προστασίας του θεσμικού οργάνου και όσων παραστούν στη συνεδρίασή του.
 
Ετσι, το σχέδιο περιλαμβάνει περί τους 20 ένστολους από ΟΠΚΕ, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας, καθιστώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, κανονικό φρούριο!
 
Πηγή: pelop.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis