Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:57 | 13/06/2015

Για “οπλάδες” που βάζουν “εφημερίδες και δημοσιογράφους” να τον χτυπάνε μίλησε ο ΥΕΘΑΠάνος Καμμένος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega. 

Αφορμή οι ερωτήσεις που δέχτηκε για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και για το ποιος πλήρωσε τα έξοδα. 

Ο διάλογος αποκαλυπτικός και με μεγάλο ενδιαφέρον:


Μα, από την κάρτα μου πλήρωσα, για την οποία φορολογούμαι, την οποία έχω δηλωμένη στη Βουλή. Αυτά τώρα είναι αστεία πράγματα. Ξέρετε κάτι, όταν μπαίνουμε στη λογική που κάποιοι «οπλάδες» νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον Υπουργό για να πάρουν τη δουλειά, με εμένα να τα ξεχάσουν. 

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: «Οπλάδες»;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Οπλάδες».

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Βάζουν οι «οπλάδες», βάζουν πολιτικά κόμματα λέτε; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Βάζουν εφημερίδες, βάζουν δημοσιογράφους…

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Για να πάρουν δουλειές; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Για να μην χαλάσουν δουλειές. Ξέρετε εδώ πέρα τι έχουμε βρει; Εδώ πέρα από τις συμβάσεις που έχουν ελεγχθεί, για το 80% δεν υπάρχουν εγγυητικές επιστολές τραπέζης, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Να τους βάλετε μέσα όλους αυτούς. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτό κάνω. Ξέρετε στην κυρία Ράϊκου τι έχω στείλει; 

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Ό,τι είναι και είναι παράνομο και το βρείτε να τους βάζετε μέσα κατ’ ευθείαν. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όλοι οι φάκελοι έχουν πάει στην κυρία Ράϊκου. Ξέρετε ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, που έφυγε τώρα πριν από λίγο, είχε υπογράψει τιμολόγια για να αγοράσει εκρηκτικά από ένα κατασχεμένο πλοίο το οποίο - ο Θεός ήθελε - ήταν πλοίο που το είχα κατασχέσει εγώ όταν ήμουν Υπουργός και θυμόμουν ότι η πυρίτιδα είχε δοθεί; Η πυρίτιδα είχε αγοραστεί από το 2006. Και μου φέρνουν τιμολόγιο, λέω «τι τιμολόγια έχουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα;» και μου φέρνουν και βρίσκω μέσα 200.000 ευρώ σε τιμολόγια.

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Μέσα. Στον εισαγγελέα όλοι. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μα δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Μπορώ εγώ να παραλάβω ελικόπτερα που δεν πετάνε; Δώδεκα ελικόπτερα καινούρια, πετάει το ένα; Και δεν έχει γίνει προσυμβατικός έλεγχος; Θα ελεγχθούν όλα. 

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Εγώ μία επισήμανση θέλω να κάνω. Όποιος έχει έστω και μία δραχμή ενδείξεις ότι έχει φάει από το δημόσιο να πάει στον εισαγγελέα και στη φυλακή. Αλλά, όποιος δημοσιογράφος ή πολιτικός κάνει κριτική στον Πάνο Καμμένο δεν είναι υποχρεωτικά υπάλληλος των «οπλάδων».

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μα βεβαίως και δεν είναι υπάλληλος των «οπλάδων». Και κριτική δέχομαι από όλους. Και να σας πω κάτι; Να δεχθώ κριτική γιατί έχω κάνει κάτι λάθος - και εγώ λάθη κάνω, άνθρωπος είμαι - αλλά τώρα να μου λένε γιατί πλήρωσα με την πιστωτική μου κάρτα τη γιορτή της γυναίκας μου;

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis