Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 02/10/2015

Σάλος και οργή έχει προκληθεί σε Facebook και Twitter  από τα tweet υπαλλήλου της γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που υβρίζει τους γονείς του Παύλου Φύσσα.

Ο Πέτρος Κορμικιάρης σχολιάζοντας τη σημερινή συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ»

Ο ίδιος πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;» ενώ σε άλλο… τιτίβισμα που επίσης προκάλεσε οργή υποστηρίζει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν... ατύχημα!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως σύμφωνα με το βιογραφικό του, το οποίο επίσης έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πέτρος Κορμικιάρης εργάζεται από το 1991 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και προσθέτει πως επιπλέον εργάζεται και στο site της Χρυσής Αυγής.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και «σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει» αναφέρει σε ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, υπογραμμίζεται πως ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

kormikiaris4

kormikiariskormikiaris2kormikiaris3

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis