Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 25/02/2020

Εγκυκλοπαίδειες «παιδεία» για τους ασθενέστερους οικονομικά πολύτεκνους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προσέφερε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς του.

Η δωρεά αποτελεί, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ένδειξη ευχαριστίας για τις προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ. με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών και τον περιορισμό των εγκληματικών πράξεων.

Οι σχετικές δωροεπιταγές παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι, από τον εκδότη Αντώνη Μαλλιάρη στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Θ., στο Αστυνομικό Μέγαρο.

 


https://www.voria.gr/images/thumbs_xlarge//2020-02/4zppEx6tXlDHUd8WNHFv.jpg

Ο κ. Μαυρόπουλος, από την πλευρά του, σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του Οργανισμού στα γράμματα και τον πολιτισμό, με εξέχον το βιβλίο, απένειμε στον κ. Μαλλιάρη τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι, οι δωροεπιταγές αφορούν συνολικά 20 εγκυκλοπαίδειες «παιδεία», 18 τόμων. Η εγκυκλοπαίδεια έχει σχήμα pocket, περιέχει 150.000 λήμματα, εγκυκλοπαιδικά, γλωσσικά και ορθογραφικά. 15.000 φωτογραφίες, χάρτες, σχέδια κ.ά. Περιλαμβάνει όλες τις πολιτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλαγές παγκοσμίως, τα επιτεύγματα και τα νέα δεδομένα στο χώρο των επιστημών, των τεχνών, του πολιτισμού.

Πηγή:
voria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis