Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 10/03/2017

 «Η ελληνική πολιτεία, σας αποδίδει σήμερα την πιο ύψιστη τιμή, την εμπιστοσύνη της στα πρόσωπά σας, τις αρχές και τις αξίες σας σ' αυτό που σας γαλούχησαν οι ωραίες οικογένειες από τις οποίες προέρχεστε» τόνισε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την τελετή ορκωμοσίας εξήντα τεσσάρων (64) νέων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, της εκπαιδευτικής σειράς 2016-2017 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.



















Ο κ. Κουρουμπλής απευθυνόμενος προς τους νέους σημαιοφόρους είπε ότι «οφείλουμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να διεκδικούμε την επικράτηση της ειρήνης, διότι δεν έχουμε καμία αρνητική και εχθρική διάθεση απέναντι σε κανέναν γειτονικό λαό. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε αυτά που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας».

Στην τελετή, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ, ενώ παρέστησαν επίσης, ο κ. Θοδωρής Δρίτσας ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Αναπληρωτής του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Συντυχάκης Εμμανουήλ, στελέχη των σωμάτων ασφαλείας των Εφοπλιστικών Ενώσεων, των στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών.

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis