Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 16/01/2021

Ορκίστηκαν 80 νέοι αστυφύλακες στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνης που είναι έτοιμοι να αναλάβουν πλέον τα καθήκοντά τους.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνης, για τους νέους αστυφύλακες εκπαιδευτικής σειράς 2020 - 2022.

 Όμοιες τελετές έγιναν ταυτόχρονα σε όλες τις αστυνομικές σχολές της Ελλάδας. Η εκπαίδευση τους, θεωρητική και πρακτική, θα διαρκέσει πέντε εξάμηνα και κατά τη διάρκεια της θα αποκτήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία που πρέπει να έχουν οι σύγχρονοι Έλληνες Αστυνομικοί για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και προσδοκίες της κοινωνίας.

Η τελετή ξεκίνησε με δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου.

Την ημερήσια διαταγή ανέγνωσε ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος ΓΕΡΜΑΝΑΚΗΣ Σπυρίδων, με την οποία προέτρεψε τα νέα στελέχη του σώματος να δομήσουν με τις ιδέες τους την Αστυνομία του μέλλοντος, αυτήν την Αστυνομία που επιθυμεί, και δικαιούται ο Έλληνας πολίτης.

Στην τελετή δεν παρευρέθησαν επίσημοι προσκεκλημένοι ούτε συγγενικά πρόσωπα των ορκισθέντων Δοκίμων Αστυφυλάκων λόγω των ισχυόντων μέτρων προστασίας για τον ιό Covid 19.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis