Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 18/06/2016

Παρουσία της αυτού εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε εχτές Παρασκευή 17 Ιουνίου, η Τελετή Αποφοίτησης των 29 νέων Ανθυποπυραγών της 41ης Εκπαιδευτικής σειράς, στην Πυροσβεστική Ακαδημία, στην Κάτω Κηφισιά.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Αρχηγός Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης ως εκπρόσωπος του Γ.Ε.ΕΘ.Α, ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο εκπρόσωπος της μείζονος Αντιπολίτευσης Δημήτριος Κυριαζίδης, εκπρόσωποι των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου: η Χαρά Καφαντάρη και η Ελένη Αυλωνίτου από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το Κ.Κ.Ε., ο Καρράς Γεώργιος και ο Διαμαντόπουλος Παναγιώτης από την Ένωση Κεντρώων, οι Γενικοί Γραμματείς Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Τάξης Ιωάννης Καπάκης και Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Γ.Ε.Ν., Γ.Ε.Α., ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Αθανάσιος Σερεντέλλος, ο Συντονιστής Υποστήριξης Α.ΠΣ. Υποστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, οι Συντονιστές Επιχειρήσεων Υποστράτηγοι ΠΣ Θεοδόσιος Δημακογιάννης και Νικολακόπουλος Νικόλαος, ο Διοικητής του Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας, οι Διευθυντές Υγειονομικής Υπηρεσίας Π.Σ. και του ΚΕ.Π.Π., οι Διοικητές Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Πειραιώς και Ανατολικής Αττικής, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Π.Σ., Διευθυντές Διευθύνσεων του Α.Π.Σ., επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Π.Σ., ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, αντιπροσωπείες των Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθηγητές και καθηγήτριες της Ακαδημίας, καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων Ανθυποπυραγών.

 

Κατά την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράμφος, απευθυνόμενος στους νέους Αξιωματικούς του Σώματος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Διατηρείστε άσβεστη τη φλόγα της μάθησης, ώστε να προάγετε το Πυροσβεστικό Σώμα, σε μια καινοτόμο πορεία προσφοράς. Μια πορεία που τιμά τη μνήμη όλων των συναδέλφων που έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Για να επιτύχετε στην αποστολή σας, δεν πρέπει να λησμονείτε ότι οι μάχες στο πυροσβεστικό μέτωπο, κερδίζονται με θάρρος, δύναμη, τόλμη, γενναιότητα, αποφασιστικότητα, άριστη φυσική κατάσταση και άρτια εκπαίδευση. Με τη βεβαιότητα ότι θα φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών της Πολιτείας και των Παραδόσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, σας συγχαίρω για την ευδόκιμη αποφοίτησή σας. Με αυτές τις σκέψεις, σας αποχαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, λαμπρή σταδιοδρομία και πραγμάτωση των προσδοκιών σας».

Στην τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, καθώς και ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος.

Τα πτυχία στους νέους Ανθυποπυραγούς, απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
  

 

fireservice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis