Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 05/07/2015

Η Μέρκελ νοιώθει προδομένη από τον Αλέξη Τσίπρα! Το γράφει το αναλυτικό ρεπορτάζ του Der Spiegel το οποίο γράφτηκε και δημοσιεύθηκε πριν από την διεξαγωγή του δημοσιεύματος αλλά μετά από την εξαγγελία του. Γιατί προδόθηκε η ‘Ανγκελα;

Σύμφωνα με το Der Spiegel η Μέρκελ φέρεται να έχει πει σε συνεργάτες της ότι «με την κυβέρνηση αυτή η Ελλάδα δεν θέλει να τηρήσει βασικές αρχές της Ευρώπης, παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας».

Σύμφωνα πάντα με το Spiegel, η Μέρκελ εξέφρασε την οργή της για τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η πολιτική του είναι σκληρή . Τον κατηγόρησε μάλιστα πως ο έλληνας πρωθυπουργός παρακολουθεί «αμέτοχος τη χώρα να οδηγείται στα βράχια».

Όλα αυτά πριν το ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτων στην “συνταγή” Μέρκελ-Σόϊμπλε.

Πάντως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είχε αρχίσει να γίνεται περίπου αναμενόμενο από το μεσημέρι την Κυριακής και μετά, με όσες πληροφορίες έρχονταν από το εξωτερικό. Κυρίαρχη δήλωση αυτή του επικεφαλής της Bundesbank Γενς Βάιντμαν ο οποίος ξαφνικά (;) ανακάλυψε ότι θα υπάρξουν μεγάλες τρύπες στον σχεδιασμό του υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε για το προϋπολογισμό, σε περίπτωση Grexit.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis