Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:24 | 29/04/2015

Κασετοφωνάκια, cd player, γάλα και φρατζόλες, μπαλόνια και ιπτάμενα μνημόνια έχουν κατά καιρούς διανθίσει τα «επιχειρήματα» βουλευτών κατά την ομιλία τους στην Βουλή και έχουν προσδώσει μια υψηλή δόση... θεατρικότητας στον χώρο. 

 Η Αννα Βαγενά ανέβηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο βήμα της Βουλής για να υπερασπιστεί το άνοιγμα της ΕΡΤ. Ακούμπησε θορυβωδώς την χάρτινη τσάντα και αφού πρώτα ξιφούλκησε κατά των βουλευτών και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - είχε ήδη φτάσει στο παρά ένα να χαστουκίσει τον Αν. Λοβέρδο - και στη συνέχεια αποκάλυψε ένα cd player. 

Mετά από λίγη προσπάθεια «έπαιξε» το απόσπασμα του Παναγιώτη Καλφαγιάννη λίγα λεπτά πριν πέσει «μαύρο» στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία χειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους της για την ενέργεια της άφησε σύξυλο τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα που προέδρευε εκείνη την ώρα και οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

 

 

 

 

 

 

 

H  πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Βουλευτής της αντιπολίτευσης είχε χαλαρότερη σχέση με την τήρηση του Κανονισμού και της ευταξίας που σήμερα απαιτεί. Οπως όταν προερχόμενη από πορεία  «σήκωσε» κόκκινο μπαλόνι στην Ολομέλεια του Σώματος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις απολύσεις εργαζομένων από γνωστή εταιρία αναψυκτικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Λιάνα Καννέλη με το αγωνιστικό πάθος που τη διακρίνει έβγαλε μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα για να καταδείξει τα δεινά των μνημονιακών πολιτικών εις βάρος των Ελλήνων.

Η κ. Κανέλλη θέλησε να παραδώσει το γάλα στον τότε αντιπρόεδρο Ευάγγελο Αργύρη που ....παραδόθηκε.   

 

 

Στη συνέχεια η βουλευτής κατέθεσε τα «ντοκουμέντα» στην υπηρεσία των...εγγράφων.   

 

 

 

 

 

Δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι είχε χρησιμοποιήσει στο βήμα της Βουλής και ο επίσης ηθοποιός - βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης προκειμένου να  ακούσουν οι βουλευτές με τη φωνή του Αντώνη Σαμαρά όσες δεσμεύσεις του δεν τήρησε.

 

Ο Γ. Μαυρίκος εκσφενδόνισε το μνημόνιο στον Βενιζέλο

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε και ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ  Γιάννης Μαυρίκος όταν σε έξαλλη κατάσταση είχε εκσφενδονίσει από τα έδρανα  έναν από τους τόμους της δανειακής σύμβασης την ώρα που στο βήμα ήταν ο τότε υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το ύφος του Νίκου Καραθανασόπουλου είναι αψευδής μάρτυρας της πρωτοφανούς ενέργειας του βουλευτή του ΚΚΕ.  

 

 

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis